Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Agutka - GRATULACJE - Zuzia supermenka jak Emilka, hi hi
Basiu - Mila waży 3,5 i 53 cm a ubranka 56 ponosi jeszcze całkiem długo, w 62 by się utopiła, a te dresiki z H&Mu to faktycznie za duże są na nią póki co. Jedynie body 56 które mamy są akurat na teraz i pewno szybciutko przestanie się w nie mieścić, ale w body i tak nie chodzi , bo nie mamy zadnych półspioszków, a chyba już troche za zimno na gołe nóżki.
Ja tez nadal po staremu, wszystko w normie, zadnych objawów, tak się spieszył mały na świat a od 2 dni spokój jakby makiem zasiał jutro do lekarza idziemy, zobaczymy co sie zmieniło
czesc wszystkim przyszlym mamusiom jestem nowa ale tez mam termin na wrzesien na 21 wiec mam jeszcze ponad tydzien ale nie moge sie juz doczekac hehe jak pewnie kazda z wasdopiero nie dawno zauwazylam te forum szkoda ze wczesniej o nim nie wiedzialm to moglabym z wami dzielic sie odczuciami a tak nie mialam z kimja mam juz bole w podbrzuszu i z kazdym dniem coraz mocniejsze chociaz mam duzo ruchu i wszyscy mowi ze nie wygladam jak bym maial rodzic bo duzo we mnie energi chodze po 7 albo 8 km dziennie takie spacerki dlugie robie z przyjaciolka hehe i wcale mnie nie wykanczaja czasami mam duze przyplywy energi hehe ale mam coraz wieksze bole krzyza i w glowce sie kreci czasem ale jest dobrzeja nie wiem jak jest z tym czopem mi caly czas leci wydzielina ale przezroczysta jak narazie nie bylo pobarwionej kurcze kiedy moja dzidzia bedzie chcial wyjsc czekam na nia z niecierpliwoscia ;D
No prosze cały dzionek mnie nie było a tu nasza Cleosia pewnie już urodziła albo niebawem to nastąpi.
I mamy nową wrześniuweczkę. Witaj Uleczkoo. Lepiej póżno niż wcale. Ja też mam termin na 21 ale chciałabym urodzić wcześniej