reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
Agutka - GRATULACJE - Zuzia supermenka jak Emilka, hi hi :)

Basiu - Mila waży 3,5 i 53 cm a ubranka 56 ponosi jeszcze całkiem długo, w 62 by się utopiła, a te dresiki z H&Mu to faktycznie za duże są na nią póki co. Jedynie body 56 które mamy są akurat na teraz i pewno szybciutko przestanie się w nie mieścić, ale w body i tak nie chodzi , bo nie mamy zadnych półspioszków, a chyba już troche za zimno na gołe nóżki.

GRATULACJE DLA AGUTKI I ZUZI!!!!!!!! :)  :)  :)

CLEO, trzymam kciuki za Was, powodzenia!!!

Ja tez nadal po staremu, wszystko w normie, zadnych objawów, tak się spieszył mały na świat a od 2 dni spokój jakby makiem zasiał  :) jutro do lekarza idziemy, zobaczymy co sie zmieniło  :) 

czesc wszystkim przyszlym mamusiom ;)jestem nowa ale tez mam termin na wrzesien na 21 wiec mam jeszcze ponad tydzien ale nie moge sie juz doczekac hehe jak pewnie kazda z was:)dopiero nie dawno zauwazylam te forum szkoda ze wczesniej o nim nie wiedzialm to moglabym z wami dzielic sie odczuciami a tak nie mialam z kim:(ja mam juz bole w podbrzuszu i z kazdym dniem coraz mocniejsze chociaz mam duzo ruchu i wszyscy mowi ze nie wygladam jak bym maial rodzic bo duzo we mnie energi chodze po 7 albo 8 km dziennie takie spacerki dlugie robie z przyjaciolka hehe i wcale mnie nie wykanczaja czasami mam duze przyplywy energi hehe ale mam coraz wieksze bole krzyza i w glowce sie kreci czasem ale jest dobrze:)ja nie wiem jak jest z tym czopem mi caly czas leci wydzielina ale przezroczysta jak narazie nie bylo pobarwionej kurcze kiedy moja dzidzia bedzie chcial wyjsc czekam na nia z niecierpliwoscia ;D

reklama
No prosze cały dzionek mnie nie było a tu nasza Cleosia pewnie już urodziła albo niebawem to nastąpi.
I mamy nową wrześniuweczkę. Witaj Uleczkoo. Lepiej póżno niż wcale. Ja też mam termin na 21 ale chciałabym urodzić wcześniej ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry