reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

ja tez bym chcial wczesniej nie moge sie juz doczekac wszyscy sie pytaja ciagle czy juz urodzilam a ja nadal nic:(moja mlodsza siostra tez nie moze sie doczekac cieszy sie ze bedzie ciocia i ciagle mowi cos do maluszka w brzuszku hehehe ale termin z usg mam na 11 wrzesnia czyli an jutro wiec moze szybciej urodze hehe

reklama
Cleo trzymam kciuki,mam nadziejęże rano znajdę miłą wiadomość żejesteś już mamusią.

Witamy nową wrzesnióweczkę.

U mnie również zero jakiśobjawów,poza tym że nie przesypiam nocy, bo nie mogę sobie znaleźć odpowiedniej pozycji.
Spróbuje dziś zgwałcić męża, może to da jakiś efekt.

Dobrej nocki mamusie rozdwojone i te 2w1

cleo w takim razie trzymamy kciuki, pewnie bedziesz nastepna  ;)

mycha nie martw sie, i na nas w koncu przyjdzie czas, przeciez kiedys musi  ::)

Uleczkoo witaj wsrod nas  :) ja tez jestem tu od niedawna ale dziewczyny sa naprawde super i potrafia podtrzymac na duchu, no i doradzic, a  zawsze razniej z brzuchatkami  8)

Ja spadam juz spac, moze u mnie tez sie cos dzisiaj wydarzy... Bardzo opaal mi brzuszek, wiec kto wie  ;)  Zycze słodziutkich snow i spokojnej nocki :)

eno prosze o mnie nie zapominac termin mialam na 3.09 ::) mam nadzieje ze jutro sie nie bede meldowac 2w1 ale zadnego cynku nie mam od organizmu ze to juz :( witamy nową wsrod nas :D

DZIEWCZYNY NAPISAłA CLEO :)

" Witam. O 21.10 zawitałam na ten świat, waże 3410 kg i jestem duża na 56 cm dostałam 9 pkt
a moja mama czuje się dobrze. Pozdrawiam"

CLEO KOCHANA GRATULACJE !!!!! CZEKAMY NA WASZ POWRóT DO DOMKU,
ZDJęCIA, RELACJE I WRAżENIA !!!!!!!!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CLEO GRATULACJE DUŻEJ CÓRCI!!!

Ja powiem tylko tyle, że właśnie z męzem zbieramy sie do szpitala na ... być może juz poród (oby). Od 2.21 mam skurcze co 2 do 6 min. Teraz są już intensywniejsze choć przed samym wyjazdem jakby zanikały (pewnie ze strachu ;)
Mam nadzieję, żer jest już jakiś postęp i pomogą mi dziś urodzić.

Mężuś da Wam znać ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry