olavip
Fanka BB :)
Atomówka - nie ma reguły. Swędzą i już... MI też nie muszą rosnąć raczej.... póki co nie urosły za dużo ale ja z natury jestem posiadaczką dużych cycków
Co do snów - hahaha mi się śniło ostatnio,że nie mogłam urodzić i zrobili mi cesarkę i co??!! miałam czworaczki
i to samych chłopaków!!
a ja zaczęłam ryczeć,że jak to lekarz USG się nie dopatrzał,że miał być jeden i ogóle
i że mam tylko 2 kocyki w domu i jedno łóżeczko (i stwierdziłam,że na razie jak tacy mali to się w poprzek zmieszczą po dwóch do jednego ale i tak jedno trza dokupić)

szczerze - jak my mamy jeden pokój póki co i to zagracony,to nie wiem co ja bym zrobiła

Co do snów - hahaha mi się śniło ostatnio,że nie mogłam urodzić i zrobili mi cesarkę i co??!! miałam czworaczki
i to samych chłopaków!!
a ja zaczęłam ryczeć,że jak to lekarz USG się nie dopatrzał,że miał być jeden i ogóle
i że mam tylko 2 kocyki w domu i jedno łóżeczko (i stwierdziłam,że na razie jak tacy mali to się w poprzek zmieszczą po dwóch do jednego ale i tak jedno trza dokupić)

szczerze - jak my mamy jeden pokój póki co i to zagracony,to nie wiem co ja bym zrobiła

. Lepiej mi się oddycha, leży, tylko siedzieć lipnie bo jak bym na tym brzuchu trochę siedziała, muszę nogi rozkładać szeroko żeby brzuch między nogami wisiał inaczej nie da rady. Żadnych innych oznak nie ma no ale ja do terminu jeszcze 3 tygodnie - tylko, że mi ulżyło z tą zgagą i jedzeniem najbardziej bo ja już prawie nic nie jadłam a teraz to normalnie konia z kopytami bym wsunęła