Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Orchidea
Koochana mam gościa głęboko w tyłku :-) Powinien pisać bajki xD
A co do Pana L.. :-/ Wrr... IDIOTA!
W porządku jest, że chociaż poczuwa się do odpowiedzialności w kwestii finansowej, ale to za mało..
Jaś jak i Nasze dzieciaczki potrzebuje taty.. Jednak, napewno w naszym życiu pojawi się ktoś, któregoś pięknego dnia, kto pokocha Nas i nasze dzieci miłością szaloną..
Na wszystko przyjdzie odpowiedni czas i pora, musimy być cierpliwe.
Bąbelek śliczny, zresztą znasz Moja opinie na temat Jasia - ciocia zakochana ;D
aaa to zdjęcie jak się śmieje, kurdee SUPER
Kochane znalazłam nowy wózek, który też mi się spodobał
Producent wózków i artykułów dziecięcych - TAKO - wózki dziecięce, wózki lalkowe, spacerowe...
Wszystko nawet spoko i troche tańszy od poprzedniego, ale.. martwi mnie, to że przewaga jest koloru czarnego, zimą to nie widze problemu, ale jak przyjdzie lato, będą upały.. obawiam się, że Mai może być w Nim strasznie gorąco.. Co myślicie..

Nie uważam, że mleko sztuczne jest straszne albo, że mamy które nie karmią piersią są gorsze, ale póki co po prostu nie wyobrażam sobie nie karmić piersią, a dalej to się zobaczy ;-)A z tym mlekiem krowim to pewnie chodzi o alergię? Ja piję codziennie co najmniej jedną szkalnkę mleka, nie mogę się powstrzymać, bardzo lubię mleko i Kubulkowi nic nie jest, więc może i potem też nie będzie miał alergii, ale zobaczy się później. Dobrze Ci, możesz się wyspać. Kubulek ostatnio został z exem i spał 22 minuty, a wczoraj przy mnie 8 :] Nic go nie budzi, nie ma hałasu, on sam po prostu otwiera oczka i się cieszy, wygląda na wyspanego.Bezsenna Ty pisałaś kiedyś że chciałabyś uniknąć mleka modyfikowanego. Hmmm, oglądałam ostatnio program i mówili że niestety pi 1. roku życia mleko mamy nie wystarcza na zwiększone potrzeby organizmu dziecka i zaleca się podawanie mleka sztucznego poza piersią... Mleko w proszku nie jest takie straszneJa od 2 dni podaję Neli przed spaniem 75 ml bo wisi na cycku 3 godziny i jest głodna, więc wciąga butlę i idzie lulu na trochę dłużej
![]()
Fajna ta Twoja pociechabezsenna jak Ty robisz te kaszki na swoim mleku ?Mozna tak??
uff to sie rozpisalam wklejam zdjeci Mojej pociechy!
Zobacz załącznik 224219
Kupuję kaszki na których jest napisane, że dolać mleko i dodaję swoje, ale Kubulek i tak nie chce kaszek, wypróbowałam bobovitę i nestle, a on i tak woli cyca. Zje parę łyżeczek, a resztą oddaję psu
Też się zastanawiałam, czy tak można na swoim mleku, ale popytałam koleżanek, poczytałam inne fora np toKasia patrz żeby gondola była duża, moja koleżanka ma x-landera i jej 4-miesięczny synek na styk się mieści. Ja mam wózek taki i w tym kolorze http://www.e-wozki.pl/skleproan/allegro_galerie/marita/roan_sc-05.jpg
i jestem bardzo zadowolona. Gondola jest baaardzo duża, a wózek fajnie się prowadzi. No i duże pompowane koła- u mnie inne odpadają, dziecko telepie na dziurach i pod mały krawężnik nie da rady podjechać.
I]

a jak karmilam malego, to tak ladnie waga zleciala, eh.... ale, zrobilam cos dla siebie - zapisalam sie na silownie i zaczelam w piatek trening; dzisiaj balam sie ze nie wstane z lozka, ale... widac ze z glowa cwiczylam, bo nic mi nie jest a do cwiczen mam wielki zapal:-) i planuje chodzic 3 razy w tygodniu, bo niestety wiecej nie dam rady, ze wzgledu na swojego szkraba;