Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Boję się bardzo o synka, nie chcę, żeby przeze mnie go coś bolało 
.Pisałam tutaj o tym już dawno . I też byłam przerażona jak Ty,ale warga się zagoi i nawet o tym pamiętać nie będziesz. Tylko musisz być świadoma tego że to nie pierwsza warga rozwalona że to pewnie jeszcze nie raz się stanie,i jeszcze nie jednego guza sobie nabije... A eks co za dupek
,ciekawe jak on by się czuł jak by miał tyle obowiązków na głowie ,eh z tymi facetami.
Zamówiłam łóżeczko turystyczne i dam mu Kubę na jedną noc, niech zobaczy jak to jest.Chcę się wyspać, ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie nocy bez synka...Ty chyba kiedyś pisałaś, że dałaś Kubę do exa na noc? I jak było? Dał sobie radę?
i tak co miesiac; niestety mamy tez odstawic gluten i naprawde ja juz nie wiem co bede malemu dawac; ostatnio troszke utyl a ja go waze wczoraj i znow mamy spadek wagi:-( a ex ma w dupie - w zeszlym miesiacu dal mniej alimentow niz powinien a teraz nadal czekam; najgorsze jest tez to, ze i kasy brak juz - bo 2 m-ce bez alimentow przy takich kosztach, to mozna sie tylko pochlastac i sama nie wiem co ja mam mu dawac jesc, bo w sumie prawie we wszystkim jest gluten; moj maly jest bezmleczny - mleko juz dawno odstawil sam (bole brzucha - po kazdym mleku), zreszta on tez nietoleruje laktozy, wiec... wybor mam maly; jedynie co mi jadl, to kaszke manna na mleku z hippa i jogurt nestle (z produktow mlecznych) a teraz nawet to mamy odstawic; najgorzej wlasnie teraz sie czuje - taka bezradna; powinnam walczyc itd a ja.... nie wiem jak w tym wszystkim sie odnalezc;