Orchidea22
Mama Johnyslawa ;]
Mam pytanie. ale zabardzo niewiem do kogo heh. Chyba Orchidea albo Alicja zamawiala na internecie szatke do chrztu z wyhaftowanym imieniem dziecka. mozecie wrzucic namiary? z gory wielke dzieki
ja jeszcze nie jestem gotowa na nowy zwiazek.
i niewiem co komu jeszcze mialam odpisac.
bede sama przygotowywac chrzciny, moze napiszecie jakie tanie i szybkie do zrobienia przepisy na salatki. albo placka ale takiego co nie trzeba piec w piekarniku bo nie umiem,))
pozdrawiam.
Witajcie mamusie
Przepraszam ze dopiero teraz odpisuje..jakos tak..
prosze link : SZATKA ZE ZDJĘCIEM DZIECKA - WYJĄTKOWA PAMIĄTKA (953314336) - Aukcje internetowe Allegro
babeczka super kontaktowalam sie z nia telefonicznie bo mialam ciut inna wersje szatki dorzucę zdjecie
Apropo jutro przyjezdza moj byly narzeczony z ktorym bylam 3 lata...rozpadlo sie bo mnie zradzil..przyjedzie z krakowa..chce zobaczyc mnie i poznac Jasia zabrac nas gdzies a w wolnym weekendzie mnie na impreze..pozyjemy zobaczymy..:-)

nie masz nic do stracenia :-) potem przynajmniej nic sobie nie zarzucisz że mogłaś próbować zrobić coś więcej. 

wiesz.... nigdzie nie ma sprawiedliwosci, ale porownanie takie.... jest bardzo niesmaczne, bo.... nie da sie porownac straconego majatku do zycia ludzkiego