C
Carlaa
Gość
Dziś napisałam na gg tej jednej Pauli że się odcinam, ona oczywiście najazd i milion !!!!!!! ale ja spokojnie, że mam inne priorytety a nie kłótnie i że mam dość tych głupich sytuacji... No i mam spokój... Za to byłam u mojej Karoli (tej od działki) i ona wczoraj się z K. widziała, on ciągle próbuje się o mnie wypytać, a ona nic nie mówi bo ona nie wie czy może. No to ja że niech mówi, że u mnie REWELACJA
i że lepiej być nie może
A o tej swojej dziewczynie nic nie mówi, no i chyba książę zacznie pracy szukać bo jednak do straży się nie dostanie (wow, po 2 latach dotarło do niego).
Kropelka one twierdzą że to ja jestem materialistka
Bo nie ukrywam, że pieniądze są dla mnie ważne, tylko że ja miałam wiele na głowie i wszystkie zobowiązania finansowe ja musiałam wypełniać. Ja jak miałam 20 lat to miałam pracowników i samochody ma głowie, wiem ile co kosztuje, po tyłku też dostałam. A one? No cóż... Też mają problemy, tylko że nigdy nie miały tak, że nie miały kasy na rachunek czy zakupy. No i dlatego ja jestem pazerną materialistką
Tylko że to nie ja mam na złotej tacy pod nos podane nie robiąc nic w zamian... A co do mojego K. to też mam nadzieję, że z biegiem czasu będę jeszcze bardziej pewna, że postąpiłam słusznie zostawiając go...
Adka a Lila chora była?? A jak tam sobie radzicie?? Grzeczna jest, je ładnie?
Młoda dobrze że masz wszystko załatwione
Ten ex to jednak kawałek serca ma
A że nasze forumowe bobasy są Najjjj to wiadomo, po takich fajnych mamusiach to nie mogą być inne 
Kropelka one twierdzą że to ja jestem materialistka
Adka a Lila chora była?? A jak tam sobie radzicie?? Grzeczna jest, je ładnie?
Młoda dobrze że masz wszystko załatwione