to ja moze tak na zakonczenie takiego ciezkiego tematu napisze co ja mysle, WIEC JA MIMO ZE EX W JAKIS SPOSOB S*******I,,MI ZYCIE I BYLO NIE RAZ CIEZKO I NERWOWO
TO JA NIE ZNISZCZE DZIECIOM IM DZIECINSTWA,BO JAK TO MOWIA SZCZESLIWA MAMA -SZCZESLIWE DZIECI,
bylismy dzisiaj caly dzien nad jeziorkiem .dzieci sie kapaly biegaly,super plac zabaw,kubus jak juz sie wiercil wsadzilam go w basenik i tak siedzial a ile jedzonka poszla,ale nie wydalismy tam ani zeta,jedzonko i picie swoje,a kazdy byl zadowolony bo milo dzionek zlecial,super sloneczko,mega atmosfera,bylam ja ,kuzynka tez sama z dziecmi i inni,i wiecie co u nas pod parasolem byl TYLKO USMIECH I SMIECH A ATK GDZIE BYLY PARY TO KLOTNIE,PRETNSJE I KLOTNIE TY SIE ZAJMIJ DZIECKIM-SZOK
i NAPRAWDE NIE ODROZNIALYSMY SIE JAKO SAMOTNE MATKI,PANOWIE SPOGLADALI Z USMIECHEM NA NAS A MY MIELISMY WIDOKI A CO TAM

jak dzieciaczki poszly spac przeplynelismy rowerkiem wodnym cale jezioro a potem kuzyn zajal sie malym a ja plynelam na kole ,ktory ciagnela motorowka,mowie wam taki wypas a jak sie darlam HAHAHA,ale to bylo cos!!!!!!!!!!!!! taka adrenalina,
ODPOCZELAM FIZYCZNIE I PSYCHICZNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a dzieciom przydal sie lesny klimat a teraz spia jak suselki

i mozna naprawde milo spedzic czas nie zwazajac na nikogo
agnes uwierz wiek nie ma znaczenia!! ty wiej poki mozesz a nie pograzasz sie psychicznie a on dekiel pusty w leb i tyle!!!
carla no to super ze byl usmiech od ucha do ucha

to smutne,moja kuzynka ma juz wycieta tarczyce i nie wiadomo co bedzie, i tez sa dzieci ,jak nie ma zdrowia to juz konczy wszystko i nie raz tak jest ze jak ktos ma klopoty to one zamiast sie konczyc nawarstwiaja sie ...
krropelka nic dodac,nic ujac