Witam wszystkich samotnych rodziców!:-)
Samotni Rodzice w Sieci
Serdecznie zapraszamy na stronę poświęconą tylko Wam!
Na stronie znajduje się forum i społeczność, którą możecie tworzyć, poza tym wiele ciekawych artykułów!
Jesteśmy otwarci na propozycje, ale aby je zrealizować potrzebujemy Was i Waszych wskazówek.
Stwórzmy razem miejsce w Sieci intergrujące samotnych rodziców!
Zapraszamy na:
Samotni Rodzice w Sieci
Samotni Rodzice w Sieci
Serdecznie zapraszamy na stronę poświęconą tylko Wam!
Na stronie znajduje się forum i społeczność, którą możecie tworzyć, poza tym wiele ciekawych artykułów!
Jesteśmy otwarci na propozycje, ale aby je zrealizować potrzebujemy Was i Waszych wskazówek.
Stwórzmy razem miejsce w Sieci intergrujące samotnych rodziców!
Zapraszamy na:
Samotni Rodzice w Sieci
Nawet ją kiedyś licytowałam na allegro, ale zrezygnowałam, bo zobaczyłam, że nie można w niej regulować wysokości rączki. Potem przeczytałam opinię o tym wózku i ludzie pisali, że brak regulacji nie jest jakimś wielkim nieudogodnieniem. Kubul jeździ cały czas w wózku trójfunkcyjnym. Bardzo lubię ten wózek, waży 14 kg, ale że ja sama należę do 'dużych kobiet', to nie czuję, że ten wózek jest ciężki, zresztą mam windę, metro, autobusy niskopodłogowe, więc nie przeszkadza mi te 14 kg. Zimą dzięki kołom pompowanym przedostawałam się przez zaspy. Ja gondolą jeździłam dosyć długo, ponad 7 miesięcy, bo dopiero wtedy Kubulek nauczył się sam siadać. Wcześniej się chwiał, więc wolałam go nie sadzać. Ta gondola miała długość 80 cm, więc starczyła na długo. Co do parasolek, to też się jakoś nie mogę przekonać. Jeżdżę często po lesie, mam koło domu i nie wiem jak by się sprawdziły małe kółka w lesie albo zimą.