wiolami
Aktywna w BB
agugucha no własnie :/ z pozwem czekam do poniedziałku bo jutro spotykam sie z nim i jego oraz moimi rodzicami...w sprawach finansowych sie dogadać co dalej z tymi dlugami...to bedzie rzeznia cos tak czuje 
:-(ale wtedy bede wiedziala co mam dalej robic ....wlasnie znalazlam ta laske co z nia swiruje czy świrował mało istotne i jak mnie korci by jej tam napisac pare slow wrrrrrrr

o tyle mi dzis przynajmniej lepie ze mam przeblyski takie ze nei chce by wracal-tzn.takie my misli przychodza a neich nei wraca nei chce go i nei sa one otoczone smutkiem-nie wiem czy mnei rozumiecie to sa takie male przeblyski ale jakos tak daja mi sile i chyba poczucie ze za kilka dni potem kilka nascie dnie bedzie jeszcze lepiej ze mna
:-);-) ale za nim to nastapi to caly czas go nienawidze z kazdym dneim coraz bardziej a jak bede miala rozwod to sie zemszcze neich cierpi jak ja cierpialam neich choc w polowie poczuje co ja czulam na dzien dzisiejszy tkai mam plan by stanc na nogi to mi najbardziej pomoze hehehe 

chbya ze czas pokaze i zmienei zdanie 

:-(ale wtedy bede wiedziala co mam dalej robic ....wlasnie znalazlam ta laske co z nia swiruje czy świrował mało istotne i jak mnie korci by jej tam napisac pare slow wrrrrrrr

o tyle mi dzis przynajmniej lepie ze mam przeblyski takie ze nei chce by wracal-tzn.takie my misli przychodza a neich nei wraca nei chce go i nei sa one otoczone smutkiem-nie wiem czy mnei rozumiecie to sa takie male przeblyski ale jakos tak daja mi sile i chyba poczucie ze za kilka dni potem kilka nascie dnie bedzie jeszcze lepiej ze mna

chbya ze czas pokaze i zmienei zdanie