reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Orchidea ja tak właśnie podejrzewałam że jakiś mężczyzna Cię nam porwał!!! Ojjj Ty paskudo, chwal się nam tutaj, trochę miłych wiadomości się przyda :) I jeśli to ten ze zdjęcia to fajny :) A jak reaguje na Jasia??? I Jaś na niego :)
Annek napisz jak po spotkaniu, ciekawe czy faktycznie nie wiedziała...

czesc mamuski:)
a ja mam chec dzisiaj zrobic cos z wlosami ,musze sie usmiechnac do kumpeli na zeszyt:)

oj fajnie by bylo jak by sie tak udalo ze wszystkimi spotkac:) no ale pamietajcie jaka byla umowa,ktora ma wesele zaprasza forum:)
orchidea NO TO GRATULACJE:) NO CORAZ SIE LEPIEJ ROBI ,zycze ci z calego serca zeby wszystko bylo git i zeby ten facet byl ciebie wart:)
carla to chociaz masz dobrze,ze mozesz wyjsc:)
a nelcia kocha mame ,ale musi pokazac ze jest na tym swiecie kochanym:)

ale dziewczyny kusicie z tym spotkaniem :tak:
anowi ja nie mam szans przybyc. nie mam paszportu dla Fifka bo ten dupek nie chce sie zgodzic na jego wyrobienie... :no:
poza tym o wszelkich takich spotkaniach musialabym wiedziec znacznie wczesniej. nawet z ciekawosci sprawdzilam ceny biletow na 25 lipiec i jak dla mnie stanowczo za drogie :no:. za to jak sie kupuje na kilka m-cy przed czasem to mozna leciec za grosze.
ehhh no.. szkoda.
a ja nawet mialabym gdzie spac, bo mam siostre w gdyni :-)
no nic. licze chociaz na liczne fotki z tego spotkania :tak:
a moze zrobimy spotkanie w szwecji?? :-D:-D:-D

Witam w ten sloneczny dzien :) Mi tam Dziewczyny dwa razy mowic nie musicie :) ja sie od razu pisze na 100% na spotkanie :D ciesze sie jak cholera juz teraz :D:D:D:D:D
Krropelka jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma ;) w tym przypadku olej hehe ja bym chetnie do Szwecji pojechala ;) tylko to troche kosztuje :/ uwielbiam Twoje posty, sa takie glebokie, madre i zawsze mozna z nich sie czegos nauczyc :D
Katerinka ja ostatnio tez chcialam cos zrobic z wlosami. Ogolnie mam ciemny braz, wiec pomyslalam, ze ladnie bedzie wygladac, jak wlosy tylko te od spodu pofarbuje na blond. Kolezanki szwagier pracuje w firmie jakiejs z kosmetykami i kiedys dal jej farby do wlosow, a ze ona juz nie farbuje na blond, to mi je oddala, no i zrobilam ... tylko, ze wyszly zolte od nasady w srodku nic nie ruszylo a koncowki zrobily sie wyblakle hehe teraz musze kupic sobie farbe jakas jasna, zeby tylko mi to zlapalo, bo srednio to wyglada haha
Wiolami no to umawiamy sie na lotnisku i lecimy do Krrolepki ;)
Orchidea uwielbiam czytac, jak ktorejs z Was zaczyna sie wszystko ukladac :D Zycze Ci szczescia w nowym zwiazku!!!!!!!
Carla dokladnie, kura domowa na etacie ze mnie ;) jeszcze Mama mnie teraz goni do gotowania dodatkowo heheh az dziwne, ze sie nie boi hahaha
Jestem pewna, ze kiedys kazda z Nas bedzie szczesliwa u boku prawdziwego mezczyzny :D

reklama
mloda to nie jest takie drogie jak Ci sie wydaje. zwlaszcza, ze masz lotnisko blisko wiec dojazd na nie to wlasciwie pikus. moja kuzynka ostatnio do mnie przyleciala i cala podroz kosztowala ja 64zl. a mojej mamie wykupila bilet na jakis czas do przodu i kosztowala calosc 34zl. wiec cala kwestia w tym by nabyc bilet odpowiednio wczesniej :tak: no i nie bac sie latac :-D. wiec jesli naprawde chcialabys mnie odwiedzic to zapraszam (mowie serio :tak:).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry