czesc mamuski kochane
a wiec bylam dzisiaj u tego gina no i wywiad,sraty taty ,odradzil mi tabletki i mowi przy pani energi zyciowej wyleci pani w kosmos przez te tabletki albo kogos pani zabije,a ja sie smieje no mam kogo moich exow

i mowie do niego a moze spiralke,wiem ze jestem samotna mama ale juz zaczyna mi brakowac,a on sie smieje to zrobimy cytologie najpierw,i mowie do niego tylko delikatnie prosze

i tak nam sie rozmowa potoczyla,ze zapisal mi spiralke i przy pierwszym okresie mam przyjsc,sprawdzi sonda,jesli bedzie mozna to zalozy,i uwaga ZROBI TO NA FUNDUSZ

)))))) no to bosko ,bo u mnie za zalozenie chca 350 zl

a potem zadzwonil ex do malej i mowi zapytaj mamy czy pusci cie ze mna na wakacje,oj mala uslyszala a ja mowie do niego po cichu zarobie cie frajerze!! teraz bedzie plakac jak jej nie puszcze i oczywiscie robi to przed sprawa i zrobi zdjecia-****ny tatus,i teraz mi mala suszy glowe,ze ona chce i koniec,jade tez dwie nie doszle szwagierki z dziecmi i tylko to za mna przemawia,mowie wam co za frajer ****niutki

ale mala tate kocha jakim by nie byl...
ravenalka tak to jest 725 na osobe,i trzeba uwarzaz zeby dochod z rodzinnym nie przekroczyl,ale jedno to dobre,ze wiekszy dochod,bo ja zaliczke pobieralam mimo ze rodzinnego nie,ale polska to porabany kraj i nic sie tu nie zmieni
krropelka a powiedz kiedy najlepiej byloby przjechac ,to znaczy chodzi mi o to zeby byly tanie bilety i jaka pora

zapytam o te dowody a jak nie beda chcieli sie zgodzic zas sprawa

co tam jedna w ta czy nie
mloda jak bys miala dwoch takich debilnych exow jak ja ,tez bys byla

zreszta ja mam taki charakter ze jak ktos mi na odcisk nadepnie to uciekac ale uwielbiam ludzi

nie ma sie co bac

a ex zawsze wiedzieli ze mamy pysk nie od parady wiec swiadomie sie wpakowali
wiolami tak ja mojej kolezanki meza wyrzucilam z domu a on krotko przed rozprawa zwolnil sie z pracy,bo nie wytrzymal psychicznie,psychicznie to on nie wyrobi na rozprawie o rozwod

i dostala 1000 na 2 dzieci,wiec spokojnie a ty sie nie martw na zapas