Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-) A tą butelką się tak nie przejmuj lekarka po 1 miesiącu kazała mi dokarmiać a do tej pory pokarmu nie straciłam przez dzień mały zjada tylko z 150-200 ml sztucznego mleka. Jeśli Zuzka to cycoholiczka tak łatwo nie odpuści. Tylko jedz systematycznie pij i będzie dobrze.Tak, kupiłam też trochę ciuszków w ciucholandach i zastanawiałam się czemu właśnie dla dziewczynek więcej jest, nie pomy,ślałam, że chłopcy może szybciej niszczą. Co do pieluch to wyjdzie w praniu jakie te pieluchy najlepsze, czytałam, że jakieś z lidla też są niezłe.. A pieluchy też warto tańsze kupować, przynajmniej mój książe nie ma królewskiej pupy, my używamy z biedronki rozmiar 3 wychodzi 28 gr za sztukę, a pampery na wyjścia i na noce. Najpierw używałam happy, hugginsy i chyba z rosmanna. Happy chyba w newborn mają wycięcie na kikutek po pępuszku. A w lumpeksach nieraz można trafić nawet ciuszki z cenami zwłaszcza malusie nie są poniszczone, bo czym większe rozmiary zwłaszcza chłopców tym gorzej, dla dziewczynek jest dużo więcej.

Hmm ja tak nie mam w sumie, mało co z domu wychodzę, jestem na L4, teraz i tak wszyscy w kurtkach poubierani, więcej ciężarówek widziałam przed swoją ciążą niż teraz, nie znam osobiście żadnej w swoim otoczeniujaimis mowisz ze w ciazy zwraca sie uwage na ciezarne ja tylko z domu wychodze i co? cieżarówka![]()
![]()
) na 48cm. ja mialam wiekszosc rzeczy w w rozmiarze 62. kilka w rozmiarze 56. i chyba ze 3 sztuki takich w rozmiarze 50.
. 62 to byly mega olbrzymie dla niego, ze nijak nie szlo go w to ubrac. dobre, ale wcale nie na styk byly tylko te na 50cm. ogolem mialam poczatkowo mega problem z ubraniem mojego synusia. zwlaszcza, ze na moment urodzenia synka nie mialam nawet jak ani za co udac sie do sklpeu czy lumpka by cos dokupic dla niego. kolezanka poratowala mnie kilkoma ciuszkami jakie udalo jej sie w lumpku upolowac. no, ale jak Filip dorosl do 62 to odetchnelam z ulga, bo wkoncu moglam go troszke postroic 

Juz nie wiem sama co mu dawac na ten kaszel..mialam najpierw przepisane inhalacje z mucosolwanu ze szpitala ale potem moj lekarz kazal odstawic i clemistinum na noc i rano no ok ..ale kaszel nie minol nasila sie..inhalacje z soli fozjologicznej nie pomagaja za bardzo smaruje go pulmeksem na noc i daje clamastinum mam nadzieje ze pomoze..jak nie to znowu lekarz a juz kasy na leki nie mam przez ten pobyt w szpitalu masakra jakas 
Stara sie robie haha:-) CandyC jak sobie radzisz? śliczną masz córeczkęczy rzeczywistość jest taka jak myślałaś że będzie, czy jednak niczego nie da się zaplanować?Spisz z małą w łóżku?karmisz piersią?pozdrawiam