Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam mamuski![]()
własnie sie dowiedzialam ze tata Marysi chce ja uznac... malo tego jesli nie dam jego nazwiska malej to zrobi mi "pieklo" jak to powiedział... ;/ eh smiac mi sie chce juz z tego wszystkiego... poki malej nie bylo to ona nawet jego nie byla... a teraz malo sie nie posra... . Wczoraj byl u nas.. siedzial i patrzyl sie na mala ale pozniej zadzwonila jego kobieta wiec sie szybciutko zmyl.. no i oczywiscie nie powiedzial jej gdzie jest ciekawa jestem czy skoro chce malej dac nazwisko to planuje o tym powiedziec tej swojej.
A co do malutkiej to poki co jest super tylko spi i je ;p czasem kweknie ale nie glosno wiec mam zlote dzieckoheh zobaczymy na jak długo;p No i jedyne co jest meczące to bol cycków ;/ karmie ja ze łzami w oczach eh;/
Z tym nazwiskiem to nieciekawie jest..
Jesli chcesz alimenty przez sad itd sedzia zapyta-czy zgadza sie pan z tym aby dziecko nosilo nazwisko matki..jesli on powie nie i ze chce jego nazwisko dac sedzia zapyta sie co ty na to..jesli nie dojdziecie do kompromisu bedzie miec dwuczłonowe nazwisko.
niech sobie pieklo w glowie zrobi i swojej babie, NIE DAWAJ NAZWISKA POD ZADNYM POZOREM,CHOCBY CI KWIATKI I GORY OBIECYWAL,