mlodaMama1987
Zaangażowana w BB
fikusek i dziewczyny jak moge dolaczyc do waszej grupy ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.Jakos tak sie nakrecam ze na koncu korytarza zobacze ducha
bo jest baaardzo dlugi korytarz.
.
.No i nacieszyc sie nie moze tv:-)do tej pory nie mialam to i dziecko bajek nie ogladalo.Teraz podchodzi blisko i caluje ekran i ciagle sie wpatruje we wszystkie reklamy.A jej ulubiony progrm to-jaka to melodia-a ja tego nie znosze.Niestety teraz musze ogladac bo inaczej to dziecko sie drze w nieboglosy jak przelanczam.Stac wtedy chce na krzesle i tany tany robi.No a ja musze ja trzymac by nie spadla.Co wieczor taka zabawe mamy

x landery sa ladene o te WÓZEK X-LANDER X-GO 2010 SPACERÓWKA PROMOCJA (1501479349) - Aukcje internetowe Allegro i podobno dobreRosi szczena mi opadla hehehe. Bez urazy, ale Twoja kolezanka jest chyba nienormalna hahahaha. Moze jak tak sie troszczy o jego finanse to niech z nim bedzie. MASAKRA
400 zl za wozek to pewnie, ze dobrze. Ja tez chce teraz kupic jakas lekka parasolke, bo na wyjazdy czy cos, zawalac caly bagaznik Quinny to mi sie nie usmiecha. Zapatruje sie na Maclarena, bardzo ladne sa, ale chyba troche szkoda kasy. Znajac zamilowanie mojego dziecka do spacerow i milosc do wozka haha to zbedny wydatek. Moze znacie jakies godne polecenia parasolki ?