Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-) karinap może to okrutnie zabrzmi co napisze ale uciekaj od niego jak najdalej. i to zaraz poki jeszcze czas. Teraz najważniejsze jest dziecko i o nim musisz myslec. Kochac kogoś to nie znaczy byc z nim za wszelką cenę. trzeba ludziom pozostawic wolnosc decyzji. Jeżeli on chce byc z wami to niech to pokaże. MOże top smutno zabrzmi i okropnie ale niestety ludzie sie nie zmieniaja jeżeli ktoś lub coś ich do tej zmany nie popchnie. Najlepsze są drastyczne metody bo tylko tak przychodzi otrzeźwienie. Czychcesz aby twoje dziecko wyychowywalo się w takim domu gdzie tatuś w razie najmnieszego kłopotu cpa? On ma byc wsparciem dla ciebie i dziecka ma byc dla niego przykładem.
Miłośc????Można kogoś bardzo kochac ale niekoniecznie trzeba z tym kimś życ. Niestety milośc to także destrukcyjne uczucie.
Ja jestem zwolenniczką stanowczych decyzji. Nawet te błędne są lepsze od żadnych. NIe mówię że nie należy dawac ludziom szansy. Przeciwnie. Ale decyzja czy z niej skorzystają musi należec do nich. trzeba przedstawic swoje warunki i nie wolno ich zmieniac tak aby ktoś mógł bez wysiłku je spełnic, bo w ten sposób to my podejmujemy decyzje za tę drugą osobę.
nie jest to łatwe, Ale najważniejsze jest dziecko. TO TY MUSISZ JE KOCHAC. TYLKO NA SWOJE UCZUCIA MASZ WPłYW. niezaleznie co będziesz robiła nie możesz niczyich uczuc zmienic. NIe odpowiadasz za uczucia swojego partnera. zastanów się.
Decyzja oczywiście należy do ciebie.
, a co najwazniejsze nie wplywalo to korzystnie na mnie i na ciaze. Zastanów sie, jak bedzie wygladal wasz zwiazek, kiedy pojawi sie dziecko ?? On jest nieodpowiedzialny i zawsze bedzie próbowal zrobic cos za twoimi plecami a pózniej obarczyc cie za to wina. To STANDARD, nie daj sie zwiesc na obietnice i czule slówka, bo to nie jest szczere i ma na celu utrzymac tylko wygodny stan rzeczy... 
A dopiero tydzien przed wyprowadzka zaczal plakac i pieprzyc o checi zmiany i blagac o kolejna szanse... ze strachu przed samotnoscia...