reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
katerinka111 nprawdę fajnie z tą pracą masz....... wybijesz się z rytmu ;-)

bez dzieci też fajnie by było wyjechać, ale jechać w kilka z dziećmi w podobnym wieku też by było fajnie

reklama
a mi się marzy Portugalia,,, fajnie by było gdyby każda z Nas mogła pojechać tam gdzie jej się marzy...

mówię Wam jaka patologia (też handlowali) obok mnie dziś stała. facet kobieta .......... no porażka tak się wzajemnie wyzywali od najgorszych,,, i jeszcze dziecko z nimi tam było. dziewczynka moze 8lat, ona taka rudzielec a ci rodzice do niej np ty ruda wariatko gdzie zapie... a dziecku sie nudziło to sobie chodziła po targu...
a facet do kobiety, np czekaj ja ci w domu wpier.... i tego podobne teskty

jak dla mnie to nie do pomyślenia. JAK TAK MOŻNA ŻYĆ?? i jeszcze dziecko na to patrzy

czytaliście nesweeka, jak to polakom w norwegi dzieci zabieraja bo je źle traktują rodzice? ten system powinni tez wprowadzic w polsce, by uchronic bezbronne dzieci przed takimi patologicznymi rodzicami

ehh teraz mi w głowie siedzi ta dziewczynka, wiecie że oni ani razu jej nie zawołali po imieniu (w godz 6.30 -11. później pojechałam) tylko ciągle wyzywali??

a mi się marzy ciepłe morze i plaża i drinki z palemką ;-) A dużo pozytywnych słyszałam o Rumunii że jeszcze nie jest tak oblegana jak Chorwacja i piękna i nigdy jeszcze nie byłam w Pradze no i dawno w górach nie byłam.... kiedyś co lato jeżdziłam w góry myślałam że zostanę drugą Wandą Rutkiewicz............ ahhhh ..... piękne czasy...

anowi82 mała wielka tragedia żal napewno było tego słuchać

ale dziś nie mam zapału do pracy :-( szaro, zimno.... jak to w lipcu ;-)

Katerinka, znowuż u nas cieżko o miejsce. Dzieci się rodzą, to rodzice odrazu po dostaniu peselu idą je zapisywać.
Tacy rodzice to jedna wielka patologia. Jakis czas temu byliśmy w Carfurze i matka do dziecka powiedziała, że zaraz mu w*******i. Miałam chęć podejść jej i przywalić i to samo jej powiedzieć.
Dla mnie brakuje czasu wolnego. Za dużo tej monotonii. Dzisiaj zrobiłam sobie przyjemność i kupiłam bikini, ale po wyjściu z butiku dostałam zjebkę, że tak długo. Praktycznie 24 godziny na dobę zajmuję się synkiem, miałam chwilę, żeby się odstresować, a tu takie coś. Mam dosć tego człowieka, ale odczepić się nie chce. Najważniejsze, że idę do przodu ze swoim planem.
Również wybrałabym sie do SPA nawet z synkiem. Teraz jak raczkuje i wstaje to strach go zostawiać nawet na sekundę.

wiecie co dla mnie jest najgorsze... moge w tym momencie jechac w rozne miejsca gdzie bym chciala i sama i z malym.....ale NIE MAM Z KIM :( i to jest bardziej dolujace chyba niz brak kasy.

wiecie co dla mnie jest najgorsze... moge w tym momencie jechac w rozne miejsca gdzie bym chciala i sama i z malym.....ale NIE MAM Z KIM :( i to jest bardziej dolujace chyba niz brak kasy.
jak to nie masz z kim, z synem ;-) skoro możesz jechać gdziekolwiek, to wybierz takie miejsce gdzie będzie Ci wygodnie z dzieckiem, będą super warunki. wystarczy zmienić mikroklimat i już się psychicznie odpoczywa, nie trzeba jechać z niewiadomo kim. ja też nie mam z kim, jadę tylko z Mają, ale i tak wiem, że będzie fajnie :-)

reklama
Carla moja znajoma musiala wziac slub zanim ochrzcila dziecko (tak jej ksiadz powiedzial), wiec w zasadzie wszystko odbylo sie jednego dnia. Najdziwniejsze, a moze nawet chore bylo to, ze ksiadz dal im slub, a pozniej dopiero chrzcil ich syna, ale oni sami mogli byc z boku, nie mogli podejsc z dzieckiem do chrzcielnicy (tak sie to nazywa? :) ). Rodzice chrzestni wzieli dziecko i poszli z ksiedzem. Mi by chyba bylo przykro w takiej sytuacji :/ ale pewnie co ksiadz to inne podejscie. U mnie na przyklad nie byloby problemu, ale u Ciebie? hmmm to nie Ty mialas problem z wybraniem kosciola? Ktorejs z Was nikt nie chcial ochrzcic? Bezsennej?
Ja bym wyjechala do Grecji :D mam tam ciocie w Pireusie ..... zapraszala mnie 1000 razy, a pozniej sie juz nie odzywala hahaha tak samo kuzynka, ktora mieszka w Kanadzie (widzialam ja raz haha), a ze to jedna krew, to tez sie pozniej nie odezwala haha no coz ...... sama kiedys pojade i nawet sie do nich nie odezwe, coby nie wiedzialy ze jestem, bo jeszcze bede musiala odwiedzac zamiast lezec na plazy haha uwielbiam wylegiwac sie na plazy :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry