fikusek1988
Mama Alanka:)
fikusku kochanie.. ja tylko tak sie wtracilam.. toz to samotna nie jestem ale prawie jak samotna. bo to ze sie ma tylko chlopa pod jednym dachem mozna tak nazwac;p
no wlasnie i dlatego pisz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
fikusku kochanie.. ja tylko tak sie wtracilam.. toz to samotna nie jestem ale prawie jak samotna. bo to ze sie ma tylko chlopa pod jednym dachem mozna tak nazwac;p
ja nie jestem juz... oddalam tobie ta funkcje;p malo sie udzielalam... w zyciu na chwile sie unormowalo wiec dobrze ze ktos systematyczny to przejalno wlasnie i dlatego piszz reszta jestes tu modem ze mna
![]()
ja nie jestem juz... oddalam tobie ta funkcje;p malo sie udzielalam... w zyciu na chwile sie unormowalo wiec dobrze ze ktos systematyczny to przejal![]()
ooo a jak ja dostalam uprawnienia to jeszcze bylasjuz nie moge doczekac sie sierpnia
![]()
oj toz to naprawde bedzie wieeeeelkie wydarzeniamoze tylko przez chwile. ja poprostu wizelam sobie iny watek za to;p
co do sierpnia to ja tez czekam niecierpliwie juz.
to bedzie naprawde wielkie wydarzenie;p
bedzie super
oj toz to naprawde bedzie wieeeeelkie wydarzeniabedzie super
![]()
nie bede sobie nerwow psucHoney chyba każdy aquapark ma jakieś swoje wymagania i regulaminy, u nas jest tak, że dziecko do 3 roku życia wchodzi za darmo, ale właśnie w tej specjalnym pieluszce do wody, niezależnie od tego, czy nosi pieluchę, czy już woła, do wody ma być i koniec.
....
Z tej milosci powinna sie wyleczyc a nie brnie w to dalej.