fikusek1988
Mama Alanka:)
ja tez chce jeszcze dziecko ale napewno za kilka lat
wole dluzsze przerwy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
jak alan byl iemowlakiem to nie czulam ze mam dzicko -byl taki spokonny
teraz nadrabia

się śmiałam że jestem "bardzo stara pierwiastka" 

Po tym jak Ty piszesz mi sie zdaje ze masz z 25 lat nie wiecej :-)
Jasiek jest na etapie wszystko na nie pytam sie o cos a on kiwa glowa nie nie nie, rzadko kiedy jest TAK rano np pytam czy mam włączyć bajki to kiwa TAK TAK albo skarpetki ubrac to tez tak 
No i czasem pokaze na paluszkach jeden ze ma tyle latek
I coraz to nowsze słowa "siusiu" "ma" - masz "da" daj i takie tam po swojemu
Mielismy ostatnio w domu dwa slimaki w akwarium winniczki byl tez w nich zakochany..nazwalismy je Franek i chodizl zanosil im am ..ciastka chrupki picie im dawal w niekapku no mowie wam..i chodzil i pokazywal ciagle ze slimaki maja rogi :-)
no jak mu mierzylam to niby nie sciagal zobaczymy jak w domu bedzie:-)