Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć Dziewczyny
Czy moge Wam chwilke przeszkodzic?
Czy mogłybyscie doradzić mi gdzie sklada się papiery o rozwod? Gdzie złożyć wniosek o alimenty?
Dogadaliśmy się żę bedzue mi dawal po 600złna dziecko ale martwie się żeby potem nie zmienił zdania. Czy da się sporządzić gdzieś jakiś papierek zabezpieczajacy to? Przepraszam jeśli pisze bez sensu ale nie moge dojsc do siebie![]()

Orchidea a co u Ciebie , jak Ci sie wiedzie ..... chyba jest cudownie bo nie piszesz![]()
Na swieta sie zareczamy prawdopodonie a pozniej cos o slubie jakims pomyslimy;-) Jas kocha go nad zycie i widze ze z wzajemnoscia. Teraz p zmienia prace bo stwierdzil ze z tej co mial rodzimy nie utrzyma i chce nam zapewnic odpowiedni status a nie ciulac przyslowniowo od 1 do pierwszego. Pochwalam to jak najbardziej:-) Mialam juz egzamin na prawo jazdy - pierwsza próba oblana ale z usmiechem. Czekalam 2 godziny na egzamin..jezdzilam chwile z taka migrena ze nie moglam sie skupic i najechalam dwa razy na kraweznik zakrecajac i przemily pan mi podziekowal. Niedlugo nastepna próba no i zobaczymy