Margolcia28
Mama 3 synków :*
no widzicie ja dostalam azalie wlasnie i narazie jest ok , ale boje sie przytyc no i te plamienia mnie irytuja . ale zdecydowalismy z M ze zadnych dzieci juz nie bedzie (M ma dwoje) a karmie wiec to chyba jedyne co moge . ja wlasnie mialam spirale kiedys i bylam mega zadowolona ale teraz koszt jest spory a ja nie mam kasy :-( wiec jest to co jest ja anty a M gumcie i jakos narazie odpukac .
Bezsenna no to gratuluje odwagi i ciesze sie ze bylo ok
Bezsenna no to gratuluje odwagi i ciesze sie ze bylo ok
No odpad społeczny nic wiecej!!
mam takie pytanie... planuje rozwod, ale kompletnie nie wiem jak sie za to zabrac, nie wiem od czego zaczac. czy potrzebny mi prawnik jezeli planujemy rozwod bez orzekania o winie? w sprawie alimentow tez sie dogadalismy, ale to pewnie tez jakos trzeba miec na pismie. maz nie bedzie mieszkal w polsce wiec jakos pewnie trzeba ustalic kiedy bedzie widywal dziecko i czy w razie potrzeby bede mogla np sama wyrobic dzieclu paszport? i czy rozwod i alimenty to w tym samym miejscu sie zalatwia? jaki jest koszt wynajecia prawnika albo chociaz samej porady? blagam pomozcie, bo juz sie chce uwolnic od tego czlowieka ;-) bede bardzo wdzieczna jesli mi ktos poswieci chwile czasu na odpowiedz