katerinka111
Fanka BB :)
charlene ja mam novat380 jakos tak,jestem bardzo zadowolona,moze troche przytylam na poczatku ale jest ok,mam regularnie,dobrze zabezpiecza heh i jest ok i nie wyobrazam sobie nic nowego samo zalozenie bardzo przjemne czyli bezbolesne
)))
fikusek wiesz jak wykorzysta jego sprawa,ale wiecej szansy nie bedzie mial.
moze tez uklada sobie zycie na powaznie i jest inaczej nastawiony nie wiem juz sama,zreszta malo mnie to interesuje a dwa kazdy ma swoje zycie a dzieci sa najwazniejsze
fikusek wiesz jak wykorzysta jego sprawa,ale wiecej szansy nie bedzie mial.
moze tez uklada sobie zycie na powaznie i jest inaczej nastawiony nie wiem juz sama,zreszta malo mnie to interesuje a dwa kazdy ma swoje zycie a dzieci sa najwazniejsze

wszystko zależy jak się zachowa, ja najbardziej bym chciała żeby zrzekł się praw bo wogóle nie kontaktuje się z małym, ale podobno to wcale nie jest takie proste, oby ograniczyli na sprawie a ja najwyżej za kilka lat złożę o odebranie praw rodzicielskich żeby mu na starość jak jakiegoś alzhaimera dostanie nie przyszło do głowy sięgać do kieszeni mojego syna, chcę żeby to była samodzielna decyzja mojego syna czy będzie miał chęć pomóc takiem ojcu.