reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
On już płacze, bo wyjeżdżając za granicę zapomniał, że tam trzeba pracować, żeby żyć.. i z tego co wiem to dostaje teraz po dupie od życia. I dostanie jeszcze bardziej jak przyjdzie mu wypłacić się z alimentów na moje dziecko, na mnie i jeszcze na to kolejne dziecko co ma w drodze z jakąś gówniarą..
Zostawił mnie po dwóch miesiącach więc niestety nie mogłam unieważnić małżeństwa. A szkoda.
Zaczytuję się w historiach innych kobiet i nie mogę uwierzyć jacy faceci potrafią być podli..
Najgorsze jest to, że czuję się okropnie siedząc na garnuszku u rodziców:/ A zrobiłam już wszystko co możliwe, żeby wyjść z tego bagna.. Nie pozostaje nic innego jak czekać.. I jak mały tylko podrośnie od razu do pracy:)
Dziękuję za te słowa otuchy. Naprawdę wiele to dla mnie znaczy.

reklama
A u mnie w mieszkaniu to 16 stopni tylko.I nie wiem dlaczego.Kaloryfery buzują,okna plastikowe a zimnica ze hoho.Siedze w kilku swetrach a moje dziewczątko...............zdejmuje rajstopki i pomyka z gołymi nozkami.I twierdzi ze jej nie zimno.Jak chce jej zalozyc chociaz spodentki to krzyczy i zaraz zdejmuje.Nie wiem czemu jej nie zimno.Hmmmmmm

No i tak sie zastanawiam co jej kupic na urodzinki.chcialabym jakas edukacyjna zabawke ale zupelnie nie mam pojecia co?zastanawialam sie nad podswietlanym globusem bo uwielbia wszelkie mapy i kontynenty to w mig pokazuje na mapie.Ale jakie to cudo drogie,hohoho.140 zl za globus???????

A moj egoistyczny brat,powiedzial ze jak bedzie sie interesowala światem i podrozami(jak on zreszto) to zafunduje jej podroz do siebie i zaprosi:-)No a jak jej to i oczywiste ze i mi,bo samej jej nie puszcze az na drugi koniec świata:-)Nie wiem co go tknęło.

Rosi79fajny jest taki globus edukacyjny że się coś na nim pokazuje a on gada ale tani nie jest :-(

a tylko dodam ........... Jaka jest najszybsza droga do serca mężczyzny????????????????????
.................
Przez klatkę piersiową, ostrym nożem.;-):-D;-)

dziekuje za slowa wsparcia, na ta chwile jestem bardzo szczesliwa ze zostalysmy same minelo juz ponad tydzien wcale nie tesknie nie mysle bo wsumie nie ma za czym mala odzyla i jest bardzo szczesliwa mamy caly dzien dla siebie kazdy dzien przynosi cos nowego

mam pytanie ,jak matka chce ograniczyc prawa rodzicielskie to nie nalezy jej sie adwokat z urzedu?? tak dzisiaj powiedzieli kolezance ,tylko ojcu ktory sie bedzie bronil??? jak to ma sie na fakcie ?????

katerinka111 a to ciekawe, jak coś będziesz wiedzieć to pisz bo ja się zbieram na wiosnę albo za rok gdzieś złożyć o odebranie, ale chyba skłaniam się poczekać z rok bo jak pisałam żeby nie uważali że rozhisteryzowana baba nie mści się po porzuceniu, no chyba jak kilka lat nie wykaże chęci jakichkolwiek kontaktów z dzidzią to nie będą robić przeciwności
martusia0904 i dobrze teraz myśl o sobie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry