Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeśli po porodzie ojciec dziecka nie będzie wpisany w akt, a Ty będziesz bezrobotna to złóż na zasiłek rodzinny, z. z tytułu samotnego wychowywania dziecka, zasiłek okresowy. Coraz możesz składać na zasiłek celowy i dostaniesz zwrot za leki na receptę, ale tu trzeba zapytać, bo wszędzie jest inaczej z zasiłkiem lekowym, w sensie różne wymagania. Z tego nie wyjdzie tyle co u mnie, ale my ze względu na rehabilitacje mamy także zasiłek pielęgnacyjny z rehabilitacyjnym. To jak by się udało to około 400 byś dostała. Przede wszystkim musisz powiedzieć, że prowadzić gospodarstwo domowe tylko z dzieckiem, ale możesz mieszkać np: u rodziców, bo udostępnili wam pokój. Nie daj się zbywać, bo choć to nie ich pieniądze to liczą je. To tak w skrócie.To ja dołączam się do dyskusji o imionach.Ja z kolei mam JohnaZnaczy się Jasia:-)
Drugi Jasiek forumowy to Mój
Wiem wiem oryginalne ale strasznie z przepisu na zycie mi sie spodobało W jednym powiedzą, w drugim nie.Jeśli po porodzie ojciec dziecka nie będzie wpisany w akt, a Ty będziesz bezrobotna to złóż na zasiłek rodzinny, z. z tytułu samotnego wychowywania dziecka, zasiłek okresowy. Coraz możesz składać na zasiłek celowy i dostaniesz zwrot za leki na receptę, ale tu trzeba zapytać, bo wszędzie jest inaczej z zasiłkiem lekowym, w sensie różne wymagania. Z tego nie wyjdzie tyle co u mnie, ale my ze względu na rehabilitacje mamy także zasiłek pielęgnacyjny z rehabilitacyjnym. To jak by się udało to około 400 byś dostała. Przede wszystkim musisz powiedzieć, że prowadzić gospodarstwo domowe tylko z dzieckiem, ale możesz mieszkać np: u rodziców, bo udostępnili wam pokój. Nie daj się zbywać, bo choć to nie ich pieniądze to liczą je. To tak w skrócie.
Sprawdź, czy wTwoim mieście przysługuje zasiłek do becikowego czy jak tam go zwał, ale dokładają 1000 zł.