jaimis
Fanka BB :)
kooska29 podobno na smutki to tam piją na potęgę a że alkohol drogi to wszyscy pędzą;-)
A dawno wyjechałaś, łatwo się zaaklimatyzowałaś?
Mimisamotna no ja to siedziałam 9 miesięcy najpierw urlop macierzyński potem potem urlop zaległy a potem 3 miesięczne wypowiedzenie i to akurat na koniec znalazłam nową pracę ale niestety upadli :-( a teraz nie mam fajnej pracy i zaraz mi się umowa kończy ale nie wiem nawet czy firma dotrwa do końca mojej umowy :-( Ja w budowlance a budowlanka dostała po ty..łku. A 2 miesiące to krótko mi się wydaje no ale może lepiej to zniesiesz.
A dawno wyjechałaś, łatwo się zaaklimatyzowałaś?Mimisamotna no ja to siedziałam 9 miesięcy najpierw urlop macierzyński potem potem urlop zaległy a potem 3 miesięczne wypowiedzenie i to akurat na koniec znalazłam nową pracę ale niestety upadli :-( a teraz nie mam fajnej pracy i zaraz mi się umowa kończy ale nie wiem nawet czy firma dotrwa do końca mojej umowy :-( Ja w budowlance a budowlanka dostała po ty..łku. A 2 miesiące to krótko mi się wydaje no ale może lepiej to zniesiesz.

A życie rodzinne też nikt czasu nie ma, wszyscy zaganiani, albo im się nic nie chce. A jeśli chodzi o picie Polaków część sama z dumą mówi że w Polsce pije się na potęgę inna część że Rosjanie piją więcej. A do takich ogólników na całe kraje trzeba patrzyć z przymrużeniem oka. A w kraju też część polaków lepiej omijać i nie w dawać się w kontakty tylko za granicą jak Polak Polaka oszukuje, okrada itp bardziej boli bo się wydaje że w obcym kraju powinni dbać o siebie nawzajem, ale nie każdy człowiek jest dobry, jest w nas dobro i zło i w jakich warunkach żyje bardziej się ujawnia któraś strona, grunt żeby nie przejść na "drugą stronę mocy" ;-)