Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszystkie znajome, moja mama i nawet jego mama radzą mi bym zerwała z nim kontakt bo po co mi kolejne przykrości? Ja nie tylko przechodzę samotnie ciąże walczę też z odrzuceniem i złamanym sercem i zerwanie tego kontaktu to jedne co mi może teraz pomóc. Za 5 miesięcy chce być już na tyle sina dla mojego dzieciątka by nie ruszało mnie to gdy zobaczę go z nową panną na ulicy. A wiem, że on teraz ostro odreagowuję... dochodzą mnie słuchy od znajomych. To jest bardzo przykre. Tak więc jak mi wszyscy poradzili tak więc zrobiłam. Napisałam jemu, że jedyny dobry kontakt jaki możemy mieć to w sprawie zdrowia dziecka i finansów. Wszelkie przyjaźni nie wchodzą kiedykolwiek w grę bo za dużo było krzywdy, bólu i upokorzenia. Prosiłam by nie dzwonił i zadawał głupich pytań jak się czuję? bo niby jak do cholery mam się czuć. Napisałam, że jego furtka otwarta właśnie została zamknięta więc nie musi już stosować wobec mnie gierek psychologicznych i manipulacji bo mnie to nie rusza i z każdym dniem, słowem i świadomością, że w tak ciężkim i bolesnym dla mnie okresie on sobie nieźle poczyna z innymi sprawia, że czuję do niego coraz większą niechęć i obojętność. Dla mnie nie ma w nim za grosz honoru. :-) Tak napisałam, od tamtej pory cisza