Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na salę nie wpuszczą Was z małymi dziećmi, musisz załatwić synkowi opiekę na ten czas. Nie martw się, jeśli teraz rodzi to na pewno nie pojawi się w sądzie. Kto ma na to siły i przede wszystkim czas zaraz po porodzie?
brzmi znajomo, prawda? Na tej stronie jest jeszcze kilka porad pisanych w ten sposób, moim zdaniem to skandal.5. Niektórzy psycholodzy uważają, że wzywanie policji może wpłynąć negatywnie na psychikę czy rozwój dziecka. Lecz osobiście znam sytuacje, w której kilkakrotne przyjazdy policji nie tylko nie wywarły negatywnego wpływu lecz pegagizując matkę wpłynęły pozytywnie na rozwój sytuacji i dziecka zapewniając mu w kontakt z obojgiem rodziców.
w wyroku sąd określi kiedy i gdzie mają się te widzenia odbywać i niestety, ale musisz się do wyroki zastosować. Możesz wystąpić o zakaz zbliżania, dobrze by było, żeby taki wniosek wpłynął jeszcze przed wyrokiem. Pamiętaj, te wyroki nie są raz na zawsze, co mniej więcej pół roku możesz wystąpić o zmianę. Jeśli będzie Cię dręczył dzwoń na policję. Dobrze by było abyś nie była sama w domu kiedy on przychodzi, bo wiesz, wtedy jest słowo przeciw słowu, a tak to masz świadka.jeśli sąd ustali kontakty i da mu szansę nie odbierając władzy co mam w takim razie zrobić jak znowu będzie mnie próbował psychicznie męczyć, że nie nadaję się na partnerkę oraz na matkę, że jestem głupia, a on jak sam twierdzi złoty chłopak itd? mam wystąpić o zakaz zbliżania się, żeby nie słyszeć już więcej tej krytyki i upokorzeń? on nawet to, że wróciłam do domu rodziców nazywa moją nieudolnością życiową.
On to robi tylko po to by Cię wpędzić w taki stan. Przecież każdy kto ma małe dziecko wie, że takie rzeczy się zdarzają i to nie jest ani zaniedbanie ani żadna przemoc, to samo z płaczem, dziecko jest małe to płacze, a on niech nie pozuje na eksperta od wychowania.ale dochodzi do tak dziwnych sytuacji, że jak osttanio syn sie paznokciem porysował po buzi to ja aż się bałam, żeby ojciec go nie widział i nie obwiniał mnie za złe zajmowanie się synem
Przede wszystkim czy jego była żona lub Ty zgłaszalyscie te sytuacje na policję? Sorry jeśli pisałaś o tym wcześniej, a ja nie zauważyłam
Witam dziewczyny. Dawno nie pisałam. ...skończył mi się staż, w grudniu ostatnia wypłata i wypada jeść śnieg. .... wielebny tatuś nadal się nie poczuwa. Wręcz przeciwnie, okazało się ze znalazl sobie nową zdobycz i kompletnie wypadło mu z głowy,ze w lutym zostanie ojcem. Dziewczyny siada mi psychika, zawsze byłam twarda,ale teraz czuję, nie dam rady. Starsza córka ma dopiero 9 lat...też nie chce żeby patrzyła na moje wypalenie. ...strasznie to trudne...ehhh
Witam dziewczyny. Dawno nie pisałam. ...skończył mi się staż, w grudniu ostatnia wypłata i wypada jeść śnieg. .... wielebny tatuś nadal się nie poczuwa. Wręcz przeciwnie, okazało się ze znalazl sobie nową zdobycz i kompletnie wypadło mu z głowy,ze w lutym zostanie ojcem. Dziewczyny siada mi psychika, zawsze byłam twarda,ale teraz czuję, nie dam rady. Starsza córka ma dopiero 9 lat...też nie chce żeby patrzyła na moje wypalenie. ...strasznie to trudne...ehhh