bezsenna
Fanka BB :)
Agazoja Po tym jak przeczytałam to https://www.babyboom.pl/forum/samotni-rodzice-f32/samotna-matka-samotna-w-ciazy-9999/index10.html (ZŁY_FACET) to jakoś jestem przewrażliwiona...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
popieram. to jest bardzo przyjazna rada dla pana szczygloNo przyznam się że też mi się trudno odnieść do postu nowego goscia. Dla nas to forum jest ogromnym wsparciem, czasem jedynym ... dla innych sposobem na nudę. Hmmmm .....
Panie szanowny szczygło ... jak nie chcesz pan zostac zdeptany głęboko w ziemię to lepiej pan sobie czytaj to forum ... tylko czytaj))))

. i jestem w szoku. bo w sumie nie odzculam tego jakos tragicznie. zadnych calonocnych rykow i wyjatkowego marudzenia.A tak swoją drogą dziwi mnie to, że może tu trafić facet i to w dodatku z nudów, skoro ja będąc samą w ciąży (czyli osobą dla której ten wątek jest przeznaczony) trafiłam na to forum dopiero 2 miesiące temu. Wcześniej mi jakoś nie przyszło do głowy, że coś takiego może istnieć, więc dziwne, że facetowi przyszło...

POPIERAM![]()
asuzana tak z innej beczki. to chyba z jakis tydzien temu pytalas mnie o zabki mojego Filipka i zgodnie z prawda mowilam, ze cisza. a tu w tydzien wyrznely sie 2 :-). jeden w srode a drugi dzis. i jestem w szoku. bo w sumie nie odzculam tego jakos tragicznie. zadnych calonocnych rykow i wyjatkowego marudzenia.