Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzisiaj nadal jestem w ciąży...już 15 tydzień....Witajcie samotne kobiety w ciąży...................moze zycie nie jest az tak okrutne.........moze............chetnie poslubie kobiete w ciazy..z pelna swiadomoscia.odpowiedzialnoscia i ze wszelkimi prawami............Pozdrawia Was serdecznie normalny mezczyzna...Ryszard..........790 302 358...to moj nr tel
Witam wszystkich
U mnie sprawa bycia smaotną w ciąży jest dość świeża. Jestem w 26 tygodniu ciąży. Razem z moim byłym dużo rozmawialiśmy o dzidzi i 4 miesiące cięzko na nie pracowaliśmy. Ale to było dawno. Od 2 miesięcy jest dramat. A od 2 dni wiem, że to koniec i muszę sobie radzić sama...
Nie wiem do końca co się stało ( taką mój ex zawsze miał taktykę, im mniej wiem tym lepiej dla ...niego ) mogę się jedynie domyślać, że poszedł tam gdzie mu wygodniej. ( choć co jakiś czas próbuje "wrócić ")
Dam radę to znieść choć jest obłędnie ciężko nie zwariować. Było by trochę prościej gdyby całkiem zamilkł. Niestety otrzymuję smsy z groźbami, wyzwiskami, że mu zmarnowałam życie. Obraża nie tylko mnie ale i moją matkę i moją nienarodzoną jeszcze dzidzię ( czego nie mogę przeżyć ). Potem pisze, żebym przestała ( jak nie reaguje ), że mnie kocha i nasze dziecko i chce z nami być. Jak nadal milczę znów czytam kim jestem i kim jest mój niuniek. I tak w kółko.
Problem stanowi fakt, iż nie umiem spojrzeć na to tak jak powinnam. Ciągle jeszcze pamiętam i kocham go takiego jaki był kiedyś. Wiem, że nie chce mieć z nim nic wspólnego ale jeszcze nie umiem tego poczuć. Jest mi wstyd...