Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam kochane samotne mamuski!ja mam wspaniala coreczke julie a ojciec dziecka zostawil nas jak bylam w trzecim miesiacu ciazy ludzilam sie ze bedzie ok ale to byly tylko zludzenia zwodzil mnie przez cala ciaze ze bedzie dobrze pozniej ze bedzie mi pomagal ale nie moze byc ze mna bo kocha moja siostre co za ironia losu!teraz julcia ma osiem miesiecy i w listopadzie zakladam sprawe o ojcostwo i alimenty bardzo sie boje reakcji rodziny ale wytrwam dla mojej coreczki.pozdrawiam i zycze duzo sily i wytrwalosci!!Czemu czuję to samo?! Mój problem jest strasznie podobny, wręcz taki sam tylko wiek tatuśka się nie zgadza! Mój jest młodszy o 4 lata. A ja zrobiłam chyba najwiekszą głupotę na świecie że mu zawierzyłam. Też jestem w 7 miesiacu i się okłamuję że jak sie urodzi moje maleństwo to go zostawię.. ale boję sie że wówczas jeszcze bardziej będę go potrzebowała. Wierz mi czuje to samo!