No Ja tam spotkać się mogę tylko, że nie jestem samotną matką... Więc raczej nie pasowałbym... :-) Bardziej szukam swojego miejsca w życiu, które powoli znajduję...
zuza76 - powiem tak... owszem możesz zobaczyć komu z przyjaciół zależy na Tobie... ale jest coś bardziej ważnego, istotnego... w sytuacjach ciężkich i trudnych przekonujemy się ile jesteśmy warci dla drugiej osoby... Ja się o tym przekonałem... bardzo boleśnie... i niech tak już zostanie u mnie... bo nawet nie chcę już tego zmieniać... niech będzie jak jest... spotkanie fajna rzecz... bo zawsze ma się czas na spokojną rozmowę... i przeanalizowanie wszystkiego na gorąco, a także zadanie pytań, których jeszcze nie zadaliśmy...
sheeppy - masz piękny dar... dziecko przyjdzie na świat... i to Ty będziesz się Nim zajmować... to Ciebie dziecko będzie szanować... bo jak sama mówisz tatuś nie będzie się interesował... to Tobie dziecko będzie wdzięczne w przyszłości... i samo zdecyduje jaki ma stosunek do swojego taty, ale zdecyduje w oparciu o Twoje podejście... ponadto nikt nie powiedział, że będziesz sama... teraz jest taki moment... ale czy ktoś zabrania Ci się zakochać?... może pojawi się mężczyzna, który powie do Ciebie: "naprawdę chcę Ci poświęcić swój czas w życiu , chcę się cieszyć Twoim szczęściem, chcę czuć to samo co Ty, smutek, radość, każde uczucie, które znajduje się w Twoim umyśle... chcę sie podzielić z Tobą tym co mam najlepsze..." - uwierz, że te słowa kiedyś padną... i zmienisz podejście do życia... będzie Ci lepiej jak nie cudownie...