Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
prawda jest taka ze to ja wszystko zniszczyłam przez swoja niecierpliwosc nie dałam nam czasu rzadałam decyzj od razu a kiedy ona nie zgadzała sie z moimi oczekiwaniami powiedziałam zbyt wiele słów ktorych zaluje przezemnie moja Niunia bedzie nieszczesliwa to wszystko moja wina
Twoja wina????napewno nieprawda jest taka ze to ja wszystko zniszczyłam przez swoja niecierpliwosc nie dałam nam czasu rzadałam decyzj od razu a kiedy ona nie zgadzała sie z moimi oczekiwaniami powiedziałam zbyt wiele słów ktorych zaluje przezemnie moja Niunia bedzie nieszczesliwa to wszystko moja wina
całe życie miałas czekac na odpowiedz???nie zadręczaj się kobieto ,to nic nie da Ja czasem miałam wyzuty sumienia ,ze moja wina ze mnie zosatwił ,ale to błąd ja chciałam zeby mnie poszanował i kochał dzidzie a on co????olał mnie i dziecko ,które ma w dupie Nawet jak dowiedział się o ciąży ,ani się nie ucieszył ani nic tak jakby było nie jego dziecko
Ale miłosc jest slepa ,niestety zakochałam się w potworze i ciężko się odkochac
najchetniej by umyl raczki od wszystkiego i niech kobieta sie meczy sama, a co! Decyzja nalezy do Ciebie ale zastanow sie czy chcesz tak zyc...
. moze i w pewnym sensie nie mialysmy wyjscia. ale niecalkiem tak. bo przeciez moglysmy dokonac aborcji badz wiesc dalej rozrywkowe zycie dopoki brzuszek by na to pozwolil- nie zwazajac kompletnie na toco dzieje sie w zwiazku z tym z dzieckiemw srodku. ale jednak kazda z nas stara sie jak moze by dziecko przyszlo na swiat w odpowiednim czasie i zdrowe i by mialo wszytsko to, comu potrzebne.
. a przy okazji odebrali samym sobie niepowtarzalna szanse uczestniczenia w procesie ksztaltowania czlowieka. odmowili sobie codziennego obserwowania jak maly czlowiek rosnie i uczy sie nowych rzeczy. pozbawili sie mozliwosci nawiazania wyjatkowej wiezi z wlasnym dzieckiem.
.a w ramach wynagrodzenia wklejam fotki mojego synusia z dzisiejszej nalesnikowej uczty :-).Fifko jadl nalesnika pierwszy raz
jedna fotka jest Filipkiemw roli nianki. no jedna z Fifkiem w jego ulubionym schowku, do ktorego sam wlazi :-)

zachcialo sie .... ;-) Dobranoc!

,co sie jeszcze wydarzy.nie wiadomo,
Ja mam przeczucie ,ze bedę miała dziewczynkę ,ale się nie nastawiam bo będzie chłopiec to tez super ,wazne ze moja dzidzia i juz
Aby całe i zdrowe(czasem się lękam ,zeby się chore nie urodziło)