katerinka111
Fanka BB :)
justysia ja nie wiem ale jak chodzisz na kase chorych to nie daj ani zlotowki,bo niby za co,jak nie chcesz kupowac drogich witamin to nie kupuj,bo nie raz placi sie za firme!a ja bym sie na twoim miejscu odezwala ze masz prawo znac plec ale zrobisz jak uwazasz,
agazoja gratulujemy zabka
kasiaa to pewni dzidzia tez taka bedzie,zupelnie jak synek bezsennej,pozno bedzie chodzic spac a rano chrapac,ja juz sie smieje ze moj tez lubi pospac za nami,wstal dzisiaj o 10
a ja powiem tak,,w ciazy nas nie oszczedzano,nie raz balismy sie o zdrowie naszych maluszkow,nerwy mielismy szszargane na calego a jednak dotrwalismy szczesliwie finalu.jak pisza agazoja cos jednak nam jest pisane ze mamy kazda z nas taka sytuacje. ale nerwy tez mamy miec prawo swoje,i jednak skoro jest forum,to powinnismy sie dzielic swoimi sprawami,moze faktycznie nie ktore warto na priv albo gg,ale uwazam ze jka cos kogos gryzie to piszmy o tym szczerze,forum mialo takie burze i przetwarlo wiec swiadczy o celu jaki w sobie ma!!!!
mnie ogarnelo gigantyczne zmeczenie,jestem od paru dni sama z dziecmi .i nie wiem co jest grane,zle sie czuje dzis,mam jakis kryzys.dzieci zakupy,gotowanie,sprzatanie, i jeszcze z wozkiem na 3 jest dobijajace,wiec ciezarne odpoczywajcie poki mozecie naprawde!!! a ja sie odezwe jak troche odpoczne i mam nerwy..................................................nie wiedzac skad.. A BYCIE SAMOTNA MAMA WYMAGA MEGA SILY ,SZCZEGOLNIE DLA DZIECI,KTORE SIE KOCHA.wiec musze sie troche zregenerowac.
milego dzionka
agazoja gratulujemy zabka
kasiaa to pewni dzidzia tez taka bedzie,zupelnie jak synek bezsennej,pozno bedzie chodzic spac a rano chrapac,ja juz sie smieje ze moj tez lubi pospac za nami,wstal dzisiaj o 10
a ja powiem tak,,w ciazy nas nie oszczedzano,nie raz balismy sie o zdrowie naszych maluszkow,nerwy mielismy szszargane na calego a jednak dotrwalismy szczesliwie finalu.jak pisza agazoja cos jednak nam jest pisane ze mamy kazda z nas taka sytuacje. ale nerwy tez mamy miec prawo swoje,i jednak skoro jest forum,to powinnismy sie dzielic swoimi sprawami,moze faktycznie nie ktore warto na priv albo gg,ale uwazam ze jka cos kogos gryzie to piszmy o tym szczerze,forum mialo takie burze i przetwarlo wiec swiadczy o celu jaki w sobie ma!!!!
mnie ogarnelo gigantyczne zmeczenie,jestem od paru dni sama z dziecmi .i nie wiem co jest grane,zle sie czuje dzis,mam jakis kryzys.dzieci zakupy,gotowanie,sprzatanie, i jeszcze z wozkiem na 3 jest dobijajace,wiec ciezarne odpoczywajcie poki mozecie naprawde!!! a ja sie odezwe jak troche odpoczne i mam nerwy..................................................nie wiedzac skad.. A BYCIE SAMOTNA MAMA WYMAGA MEGA SILY ,SZCZEGOLNIE DLA DZIECI,KTORE SIE KOCHA.wiec musze sie troche zregenerowac.
milego dzionka
dlatego teraz już się żegnam i życzę wszystkim miłego dnia 
Co do mojego byłego, tego co tak mnie dalej kocha..hmmm.. przedstawiłam Mu sytuację z Mojego punktu widzenia, dałam Mu delikatnie do zrozumienia.. że to nie jest najodpowiedniejszy czas, bo spodziewam się dzidziusia i na Nim chce skupić cała swoją uwagę, dodałam, że życie jest zaskakujące i z reguły nieprzewidywalnę i być może któregoś dnia Nasze drogi znów się połączą.. zrozumiał, to dobry chłopak.. Ma ogromne serduszko i napewno jest gotów zaopiekować się Mną i dzieckiem, jednak nie chce znów go zranić.. Dlatego lepiej poczekać..
Podobnież nie refundują leczenia zebów od 1 do 4.. Dlatego mam nadzieję, że zabierze się stomatolog za 5, bo jestem kompletnie bez kasy... 
A przy badaniu wszytko mi naruszyła ,wszytko pchała na siłę ,dzis chodzi nie mogę 

dostałam na wstępie dwie kroplówki, z wenflonem łaziłam dwa dni.. zupełnie nie potrzebnie, ponieważ miałam dostać tylko te dwie, ale żadna się nie zaiteresowała, że może trzeba mi to ściągnąć.. nawet głowy nie mogłam umyć.. bo jak rękę zgiąć..Jak poszłam do ich pokoiku z pytaniem czy ten wenflon będzie mi jeszcze potrzebny, bo utrudnia strasznie, odpowiedziała Mi a raczej parskneła.. że ludzie z tym żyją i nie marudzą..