ANAAA
Fanka BB :)
Dla czego nie dostajesz dodatkow dla samotnych ???Anowi 82 - ja nie dostaję zasiłku z tytułu samotnego macierzyństwa, więc nie mają mi co zabrać. Ja poza kasą z pracy za urlop macierzyński nic nie dostaje :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dla czego nie dostajesz dodatkow dla samotnych ???Anowi 82 - ja nie dostaję zasiłku z tytułu samotnego macierzyństwa, więc nie mają mi co zabrać. Ja poza kasą z pracy za urlop macierzyński nic nie dostaje :-(
A 170 zl nie nalezy sie bez limitu???ANAAA pewnie jej dochód na członka rodziny przekracza 507 zł ( bodajże ). A zasiłek należy się tylko tym mamuśką, których dochód nie przekracza tej sumy.
https://www.babyboom.pl/forum/members/anaaa-70660.html

ANAAA nie należy się. Tutaj możesz się wszystkiego dowiedzieć SAMODZIELNE SAMOTNE MATKI : : :
ja mam tak samo jak ty,nawet na corcie nie moge zlozyc o rodzinne bo nie mam zasranego wyroku,glupi papier a tyle kasy leci kolo nosa ale takie zycie samotnej mamy,cierpliwosc to chyba najlepsze co nas moze spotkacanowi 82, adka 696, anaaa - mój dochód za urlop macierzyński nie przekracza 500 złotych na osobę, ale dwie babki powiedziały mi, że dostanę jakąkolwiek kasę od nich jak będę miała wyrok w sprawie o alimenty. Nawet becikowe mam wstrzymane. Także i tak będę musiała czekać, bo dopiero na sprawie będzie ustalane ojcostwo. Też mi się wydaje, że powinno mi coś przysługiwać, bo w końcu samotnie wychowuje dziecko a zaniosłam im zaświadczenie, że złozyłam pozew do sądu.
Hej. Dobrze, że się odezwałaś, bo zastanawiałam się co u Ciebie. Nieszczęścia chodzą parami - to dobre przysłowie. Niestety sprawdziło się podczas mojej ciąży i widzę, że u Ciebie też niewesoło, ale najważniejsze, żeby z malutką było ok. Ładne imię maHej dziewczynki :-)
Długo mnie nie było, tęskniłam ..
u Mnie wiele się zmieniło, jednak nie na lepsze..
Mój młodszy brat zamieszkał z Nami, rozstał się z dziewczyną, szkoda ich maleńkiego synka.. co najgorsze, mój starszy brat.. odebrał dziś wyniki badań z biopsi.. Ma nowotwór :-( trzeba szybko operować i zorientować się czy jest to złośliwe.. Guza ma w okolicach węzłów chłonnych..
Pan S. zaś mi groził, żebym uważała bo moge jeszcze tego dziecka nie urodzić - kochany tatuś nie..?
Ogólnie... jestem wściekła na to wszystko co się wokół mnie dzieję..
a zmieniając temat na bardziej przyjemny.. Wybraliśmy imię dla malutkiej.. Majeczka:-)
Napisze jutro, na dziś za duzo wrażen..
Całuję ...
Ojciec mojego dziecka to też pan S. 
Hej dziewczynki :-)
Długo mnie nie było, tęskniłam ..
u Mnie wiele się zmieniło, jednak nie na lepsze..
Mój młodszy brat zamieszkał z Nami, rozstał się z dziewczyną, szkoda ich maleńkiego synka.. co najgorsze, mój starszy brat.. odebrał dziś wyniki badań z biopsi.. Ma nowotwór :-( trzeba szybko operować i zorientować się czy jest to złośliwe.. Guza ma w okolicach węzłów chłonnych..
Pan S. zaś mi groził, żebym uważała bo moge jeszcze tego dziecka nie urodzić - kochany tatuś nie..?
Ogólnie... jestem wściekła na to wszystko co się wokół mnie dzieję..
a zmieniając temat na bardziej przyjemny.. Wybraliśmy imię dla malutkiej.. Majeczka:-)
Napisze jutro, na dziś za duzo wrażen..
Całuję ...