Mimisamotna słyszałam że tak robią nieraz dziewczyny, ale nie znam się na tym dokładnie no ale to jest hipotetycznie i tak wskazany ojciec czyli przy np wydaniu paszportu i tak muszą oboje rodzice podpisać. A na początku dziecko i tak jest takie małe że jest z matką, ojciec najwyżej może odwiedzać, ja do tej pory tylko alimenty robiłam, ale już przy alimentach jest wskazanie że syn przy matce, a u Ciebie chyba można od razu wystąpić o ograniczenie praw bo wypiera się dziecka nie dokłada do badań itp, a niektóre dziewczyny od razu występowały o odebranie praw. Było mi przykro jak odszedł i jeszcze bardziej że odwrócił się od syna, ale nigdy nie zabiegałam o kontakty, ma jeszcze prawa rodzicielskie no ale na razie syn tylko przebywa ze mną albo z babcią a przed szkoło wystąpię o odebranie praw i z głowy. No ale nie jestem ekspertem w tych sprawach i każdy postępuje jak uważa.
kooska29 czasami życie potrafi zaskakiwać też pozytywnie, ale pamiętaj żeby coś zacząć trzeba coś skończyć, musisz przestać kochać jednego żeby pokochać innego.