agugucha - widzę, że "Twój" też niezły. Kolejny facet bez jaj. On jeszcze nie widział dziecka? Nie widział się też z Tobą od 10 tygodnia ciąży?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Nie robi się syf. Ja mam i bobovitę kupioną i nestle, ale Kubulek nie chce jeść żadnej, mimo iż na moim mleku. Na bobovicie nie ma chyba nic napisane o tych ciemnych drobinach, ale na nestle jest, przed chwilą nawet sprawdziłam specjalnie dla Ciebie ;-)Napisali: 'ciemne drobiny w kaszce pochodzą z naturalnych płatków bananowych bądź ryżu'. Na kaszce malinowej też to samo napisali o tych drobinach. A ta bobovity też jest ryżowa? Chyba nie masz się co martwić, ja też widziałam te drobiny. U mnie kaszkę zjada mój piesek, bo Kubulek to tylko parę łyżek i już nie chceMam do Was pytanie ..... czy ktoras z Was moje kochane Mamy, uzywa kaszki bobovita tej nowej? Niby wzbogaconej o jakies probiotyki ... ja kupilam ostatnio taka i zauwazylam, ze mi cos czarnego w mleku plywa, wiec wylalam to mleko i zrobilam nowe, bo myslalam, ze to jakis syf, a tu znowu to samo :/ to te probiotyki, czy moze faktycznie jakis syf sie robi z tej kaszki?