Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No tak, tylko ak widzisz, dziecko nieprzyzwyczajone do butli moze nie chcieć z niej jeść. A dziecko przyzwyczajone moze odrzucić pierś.Oczywiście nie chce tego praktykować, chodzi mi bardziej o takie wyjątkowe sytuacje, kiedy już naprawdę będę zmuszona zastosować butlę.![]()
Nie umiem sobie wyobrazić, co to miałaby być za nagla sytuacja, w ktorej jednocześnie mialabys przygotowane odciagniete mleko do podania.To co w sytuacjach nagłych? Gdybym ja nagle po prostu nie mogła jej przystawić do piersi? Przecież musiałabym ja jakoś karmić? Różne są sytuacje w życiu.
To co w sytuacjach nagłych? Gdybym ja nagle po prostu nie mogła jej przystawić do piersi? Przecież musiałabym ja jakoś karmić? Różne są sytuacje w życiu.
mozna jak najbardziej na takie wypadki sprobowac butelke. Ryzyko, ze dziecko nagle odrzuci piers po pojedynczych przypadkach jest minimalne. Nie wiem dlaczego niektorzy tak demonizuja butle Rob tak jak czujesz, ze dla maluszka najlepiej ☺To co w sytuacjach nagłych? Gdybym ja nagle po prostu nie mogła jej przystawić do piersi? Przecież musiałabym ja jakoś karmić? Różne są sytuacje w życiu.
To co w sytuacjach nagłych? Gdybym ja nagle po prostu nie mogła jej przystawić do piersi? Przecież musiałabym ja jakoś karmić? Różne są sytuacje w życiu.