Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po 8m to już nie rana a blizna... I takie rzeczy mogą się dziać nawet 10lat po...Lekarz na podstawie usg ocenia stan macicy moja znajoma zaszla 8 miesiecy po cc i rana z cc przykleila sie do lozyska
Myslenie nie boli
Przepraszam mialo byc bliznaPo 8m to już nie rana a blizna... I takie rzeczy mogą się dziać nawet 10lat po...
Co nie zmienia faktu, że jednak seks tydzień po cc to jakiś kosmos.
Mozna sn po ccJa od swojego ginekologa dostałam pozwolenie na starania 3 miesiące po cc. Podobno ten rok czasu, to stara szkoła. I wszystko zależy od wygojenia się, a przede wszystkim od sposobu szycia i użytych materiałów.
Tak samo legenda, że nie można rodzić sn po cc - czego jestem przykładem.
Mamaginekolog ile kaze czekac z ciaza po cc?Mozna rodzic sn po cc, tylko tak jak napisala @olcia1718 pod warunkiem, ze wskazania do ciecia byly dla tej konkretnej ciazy tj. zle ulozenie dziecka, bardzo duza waga dziecka, bodajze skomplikowane wady u dziecka itp. Ja mialam zwezona miednice i z tego powodu dwa razy ciecie i tego bym nie przeskoczyla. Nie ma co generalizowac, bo kazdy przypadek jest inny. Jedna wypadajac z 6 pietra otrzepie sie i pojdzie dalej z zadrapaniami, a druga pol roku na OIOMie spedzi. Pytanie: po co ryzykowac, jezeli jest ryzyko i to niemale?
Dwa, jezeli argument zajscia w ciazy jest niewystarczajacy, to zgodnie z tym co pisze mamaginekolog na swoim blogu w artykule o pologu, wspolzycie w pologu moze grozic nawet zakazeniem. Naprawde polecam poczytac. Juz pomijam fakt, ze jest to niehigieniczne. A jezeli autorce odchody zatrzymaly sie po tygodniu to tym bardziej polecam pojsc na wizyte u ginekologa. Mialam to samo po drugim cieciu i okazalo sie ze porobily mi sie skrzepy w szyjceoczywiscie to moj przypadek i byc moze u niej wszystko jest ok, ale nie dowie sie jesli nie pojdzie do lekarza.
Przyznam Ci sie szczerze, ze akurat na to pytanie nie znam odpowiedziMamaginekolog ile kaze czekac z ciaza po cc?
To mloda ginekolog wiec nowa szkoła?