dzag82
Mama Tymka, Witka i Brunka
Można można! Tylko nie takie standardowe. Ja się przymierzam, receptę już mam tylko nie po drodze mi do apteki. "Zwykłych" pigułek przy karmieniu piersią nie można, bo to do mleka się przedostaje. Jak się Tymek obudzi i zejdzie z mojej klaty to zerknę na receptę jak się nazywają i napiszę :-).
A jeśli chodzi o czas, kiedy od porodu można współżyć - mnie mówili że jeśli wszystko jest ok to ok 6 tyogdni.
A jeśli chodzi o czas, kiedy od porodu można współżyć - mnie mówili że jeśli wszystko jest ok to ok 6 tyogdni.
)
.
Może po prostu za mało jednak wiem o funkcjonowaniu organizmu kobiety po połogu. Niech mi się wszystko unormuje, skończę karmić piersią, odstawię pigułki i wrócę do obserwowania swojego organizmu :-). Ale póki co - Cerazette. Będę się musiała tylko sprężyć z przyjmowaniem ich, bo doczytałam się, że trzeba być BARDZO punktualnym przy ich przyjmowaniu. I najlepiej zabezpieczają po ok. 4 godzinach od zażycia. Trzeba o tym pamiętać
myślałam, że mi głowe rozwali tak mnie bolała i nerwowa tylko chodziłam więc odstawiłam je szybko, ale to moze na mnie tak działały.