reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Seks i antykoncepcja

Cześć dziewczyny, u nas jakoś też chłodniej w sypialni, szczególnie że ja śpię w pokoju młodego...:baffled: Ale decyduję się na spiralkę choć cena kosmiczna:szok::szok: Poprzestaniemy na jednym dzieciaku. Raczej.

reklama
Ja chcialam spirale ale gin odradzila ,bo stwierdzila ze teraz bede dzwigala dwojke dzieciakow wiec odpada:confused::confused:Nie zapytalam niestety co dzwiganie w tym przeszkadza.U mnie opozniony okres juz sie skoczyl po 5 dniach na szczescie a nie po 10 jak ostatnio no i mam ochote na male conieco.Wczraj jeszcze mialam okres wiec chyba dzis mozna jeszcze bez gumki?Heh teraz to ciagle bede sie stresowac bo chyba bedzie tylko wyskok.Tabl odpadaja ,gumki uczulaja,spirala odpada.Myslalam o tym krazku ale widze ze tez sie nie nadaje.
irisson super ze macie podobne temperamenty.Ja ciagle smieje sie z kolezanka ze powinnismy sie zamienic mezami bo ona nie ma ochoty a ten codziennie a u nas ja codziennie a tz nie ma ochoty:baffled:

Hehe Doti to ja tez chociaż na tydzień bym się zamieniła :p we mnie buzuja teraz hormony marczyńskie czy coś i jakoś średnio mi się chce,a mój M lata za mną z językiem na wierzchu i na każdym kroku sypie jakieś podteksty,komentarze na temat pupy (jego obsesja :p)....odgonic się nie moge.a ja ciągle taka oschla....chyba na jutro jakąś niespodziankę mu naszykuje.w szufladzie czeka jakąś ładna bielizna i podwiazki :p niech ma biedny coś z życia /) chyba,ze znowu mnie wkurzy :)

Doti nie masz gwarancji, jak się cykl przesuwa to nawet podczas okresu można zajść w ciążę.

u nas narazie gumki ale ja napewno się na tabsy zdecyduje za bardzo się przyzwyczaiłam bez, a mój mąż jest na tyle kochany, że zgodzi się na to co ja wybiorę i guma też mu nie przeszkadza:p
Ja mam gdzieś moje rozstępy jak się kocha to takie rzeczy nie mają znaczenia, a mój M mowi, że spełniłam jego marzenie i dałam mu syna i stąd brzuszek więc kocha go jeszcze bardziej, a seks jest lepszy niż przed ciażą.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja nadal biore Azalie,ale jesli powtorza sie jeszcze jakies plamienia to rzuce to i pozostna gumki:-p(choc poza tym jestem z tabl zadobowolona,zauwazylam ,ze jestem duzo mniej nerwowa), choc u nas ochota jest to nie ma...czasu jakos ostatnio.I tym sposobem bylo co nieco dopiero dwa razy:confused2: a przed ciaza codziennie,co dwa dni,trzy to gora a teraz...ehhh mam nadzieje ze to sie zmieni niedlugo:-D
No i u nas podobnie jak k4rol4, M sie przymila,ale ja stnowczo wole poswiecic czas na dokonczenie tego cholernego remontu i miec w koncu spokoj:-D M ma wiec motywacje do dzialania, bedzie zrobione ,bedzie nagroda:-D

Ostatnia edycja:
k8libby masz rację z tymi badaniami ja też wlaśnie chciałam je zrobić. W Polsce ginekolodzy przepisują w ciemno tabletki bo nfz nie refunduje nawet nic nie dokłada do badań hormonalnych i jest to koszt od 300 do 400zł niewiele ludzi jest na to stać dlatego kobiety są królikami i testują wszystkie dostępne leki aż nóż któreś podpasują:crazy: najbardziej wkurza mnie to że lekarze nie informują o takiej możliwości żeby zrobić sobie badania a on dobierze leki, może mając badania i tak by nie umiał:wściekła/y: Ja właśnie tak zbierałam tą kase na badania i jak zebrałam kilka razy to zawsze były jakieś ważniejsze wydatki i tak odwlekałam aż się o niuni dowiedziałam:-p he he ale teraz nie mam zamiaru dać sobie coś wcisnąć bez badań drogie to drogie ale mam pewność że dobrane i nie spadnie libido i nie utyje jak świnia.:szok:

Pamelcia ja za swoje badania płaciłam coś ok 200zł. Dostałam wyniki i lekarka przepisała mi Daylette, wcześniej brałam Yasmin i też było OK. Póki co nie biorę nic bo nie dostałam jeszcze miesiączki, choć od porodu minęło 2mies i 3 tyg prawie a ja nie karmi piersią.
Czy któraś z dziewczyn, też jeszcze oczekuje na @ po porodzie?

reklama
mi się @ zaczęła w ubiegłą środę i skończyła w niedzielę. Baaardzo krwawy to był okres. Podpaska co 30 min wymiana i 2 nieprzespane noce, bo stresowałam się, że zapaskudzę pościel...

Do góry