Jaki fajniutki i okraglutki ten twoj synuś:-).Moja to tydzien mlodsza ale jeszcze nie podnosi sie na ramionkach i to w wodzie
.
A jeśli chodzi o sex to ja mam to z głowy
bo ojciec dziecka unika go jak ognia,hehehe.Tak wiec zyję w abstynencji całą ciążę do chwili obecnej i dobrze mi z tym.Choc jestem samotna mamusią ale bardzo szczęśliwą:-).Bo bez sexu można żyć ale bez mojej córeczki to sobie życia nie wyobrażam.
.A jeśli chodzi o sex to ja mam to z głowy
bo ojciec dziecka unika go jak ognia,hehehe.Tak wiec zyję w abstynencji całą ciążę do chwili obecnej i dobrze mi z tym.Choc jestem samotna mamusią ale bardzo szczęśliwą:-).Bo bez sexu można żyć ale bez mojej córeczki to sobie życia nie wyobrażam.
Ostatnia edycja:
moze to pierwsze zblizenie bylo pelne nie wiadomych, ale teraz to juz elegancja:-) moj ginek tez mi przepisal tabletki ale nie biore, jakos sie nie moge przekonac, nigdy nie bralam... a jakbym sie zdecydowala to moze mi mirene zalozyc, bo mam ja za darmo... panstwu taniej wyjdzie jak mi zaplaca 600$ za nia, niz pare tysiecy za porod i wizyty u gina. wiem, ze w pl to drogi interes.. ale chyba zrezygnuje moze po drugim skarbenku sie zdecyduje.. no i mnie ciotka tez dorwala. mialam rowno rok przerwy od ostatniej.. mialam cicha nadzieje, ze nie dostane dopoki karmie no ale sie nie udalo =]
Kurcze...boję się bo miałam duże nacięcie i jhak próbowaliśmy to bolało 
.. i zanim mnie zdążyły naciąć to pękłam w drugim miejscu i to się właśnie stało kiedy mnie nacinały. Ten sam moment. Choć nie mam pojęcia jak dużo szwów mam, to szyły mnie półtorej godziny