• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Seks w ciąży

Weronikaaxx143

Zaciekawiona BB
Część, mam nietypowe pytanie. Jestem w 17tyg ciąży I czasem współzyje, czasami boli mnie po tym podbrzusze, ale z ciąża jest wszystko okej. Rozwija się dobrze. Ogólnie po dzisiaj bardzo mocno bolą mnie pośladki, mam dziwne uczucie tam, nie wiem nawet jak to opisać ale stresuje mnie to. Czy z ciąża się coś mogło stać? Proszę pilnie o odpowiedź. Podbrzysze też mnie lekko boli(Ale boli mnie często, od początku ciazy) boję się że coś się stało z ciąża. Nie krwawie ani nic z tych rzeczy.

reklama
Seks w ciąży fizjologicznej jest bezpieczny, nie masz powodów do obaw. Być może było trochę 'za ostro', stąd to dziwne uczucie. Nie martw się! Gdyby było plamienie bądź krwawienie, należy udać się do lekarza.

Seks w ciąży fizjologicznej jest bezpieczny, nie masz powodów do obaw. Być może było trochę 'za ostro', stąd to dziwne uczucie. Nie martw się! Gdyby było plamienie bądź krwawienie, należy udać się do lekarza.
Czuje cały czas takie ciągnięcia, bardziej przy wydalaniu i oddawaniu moczu, jakby takie parcie sama nie wiem jak to opisać, nie było ostro, tylko wszedł i wyszedł

Może partner "uderzył" cię w pęcherz i stad taki objaw. Może zrobiło się jakieś napięcie mięśniowe.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry