reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sen i spanie

reklama
Dzisiaj Wojtek tak ganiała ze jak tylko przyszlismy do domu to padłmi na sofie po zjedzeniu kolacji, wiec takiego brudaska połozyłam do łózka bo nie maiłam sumienia go budzic

ja wczoraj mlode wyszorowalam a potem malowalysmy pazury bo im obiecalam...prawie padlam spac wczesniej od nich... ciagle mnie wolalay do pokoju...juz konina sie we mnie budzila....

dziewczyny o której godz. wasze dzieci chodzą spać, bo Iza koło 22. A rozmawiałam dziś z koleżeanką i jej córka chodzi spać o 20. Chyba zacznę młodą kłaść co dzień o 5 min szybciej aż dojdę do 20. Boże mieć czas dla siebie po 20 to byłby luksus :)

u mnie tak jak u Pati..choc bywaja poslizgi jak dzis...ale juz gotowa zaraz zmyka lulu...
jak ma przedszkole chozi spac o 19.30-20

reklama
Do góry