reklama
onesmile
Świat według Pafffcia
Onesmile i jak dzisiaj było?
Dzis 2 pobudki. Jedna o 3ciej na butle, druga o 5tej na uglaskanie. Maz dyzurowal.
Nasz Pawel tez dopija butle w lozeczku.Ostatnio bije rekordy i pije 300ml mleka przed snem...
co do nocek to nei powiem: kilka ostatnich w porzadku. jeszcze dama niepocieszona byla wczoraj rano jak budzilam ja o 8h zeby do niani ja zparowadzic. potrafi dospac do 8.30-9, ale jak mamy nocki pt " nie bede spac, bede sie drzec" to kilka z rzedu albo co druga wystap. a co do picia i jedzenia to przed snem Leane je sloiczek warzywno miesny 200g,albo reszte zupki jak ja ugotuje, parowke albo poltorej (bez chlebak oczywiscie bo chlebek beee ale sam chlebek lubi glizda) , parowka obowiazkowo bo inaczej komedia, potem po kapieli przed snem serek bialy naturalny 100g i jogurcik owocowy 50g. swoje musi zjesc i juz. a butle mleka to tylko rano 240 z jakimis tam zbozami czy cos waniliowe lub kakao (na zmiane robie).
onesmile
Świat według Pafffcia
Rany, dziulka, wymieklam. Mloda ma apetycik, nie ma co. W Pawla to prawie trzeba wmuszac i ciesze sie, jak zje 4 posilki dziennie. Ale ostatnio je gorzej, bo zeby ida. Przynajmniej tak to sobie tlumacze :-)
A ja dzis PAwla usypialam godzine z zegarkiem w reku...
A ja dzis PAwla usypialam godzine z zegarkiem w reku...

Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Dziulka(...) przeczytałam jeszcze raz uważnie co zjada wieczorem i doszłam do wniosku,że...to całodzienne menu Amelki (z drobnymi modyfikacjami,bo parówki nie lubi).Serio- to wszystko,co wymieniłaś,to u nas na cały dzień wystarcza
.I moja Niunia wcale nie jest jakas mała czy chuda....
![]()
Happy dokładnie takie same wnioski wyciągnęłam

moja je ok 15-16.00 później kąpiel o 19.00 i wtedy jakiś serek, albo placuszki czy tak jak wczoraj chleb w jajku, i tak najczęściej wszystkiego nie zje

reklama
makuc
Fanka BB :)
haha o tym samym pomyślałam jeżeli o moja Alicję chodziDziulka- dochode do wniosku,że Twoja Leane musi byc bardzo ruchliwym,"wiecznie zajętym" dzieckiem,skoro takie ilości jedzenia bez problemu pochłania.Przeczytałam jeszcze raz uważnie co zjada wieczorem i doszłam do wniosku,że...to całodzienne menu Amelki (z drobnymi modyfikacjami,bo parówki nie lubi).Serio- to wszystko,co wymieniłaś,to u nas na cały dzień wystarcza
.I moja Niunia wcale nie jest jakas mała czy chuda....
![]()