Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Onesmile i jak dzisiaj było?
Dziulka- dochode do wniosku,że Twoja Leane musi byc bardzo ruchliwym,"wiecznie zajętym" dzieckiem,skoro takie ilości jedzenia bez problemu pochłania.Przeczytałam jeszcze raz uważnie co zjada wieczorem i doszłam do wniosku,że...to całodzienne menu Amelki (z drobnymi modyfikacjami,bo parówki nie lubi).Serio- to wszystko,co wymieniłaś,to u nas na cały dzień wystarcza
.I moja Niunia wcale nie jest jakas mała czy chuda....
Dziulka(...) przeczytałam jeszcze raz uważnie co zjada wieczorem i doszłam do wniosku,że...to całodzienne menu Amelki (z drobnymi modyfikacjami,bo parówki nie lubi).Serio- to wszystko,co wymieniłaś,to u nas na cały dzień wystarcza
![]()
:-) witać jak sie spuścik dzieci różni, a może to raczej przyzwyczajenie jest?
mycie ząbków i lulu...haha o tym samym pomyślałam jeżeli o moja Alicję chodziDziulka- dochode do wniosku,że Twoja Leane musi byc bardzo ruchliwym,"wiecznie zajętym" dzieckiem,skoro takie ilości jedzenia bez problemu pochłania.Przeczytałam jeszcze raz uważnie co zjada wieczorem i doszłam do wniosku,że...to całodzienne menu Amelki (z drobnymi modyfikacjami,bo parówki nie lubi).Serio- to wszystko,co wymieniłaś,to u nas na cały dzień wystarcza
![]()
i mi się jednak podobnie jak ALICJI wydaje, że to po części jest i kwestia przyzwyczajenia. U nas jako takich sytych kolacji praktycznie Alicja nie je (nooo chyba, że pół parówki czy 50ml. kaszki można nią nazwać
). Próbowałam nie raz dłuższą przerwę (wieczoram) pomiędzy posiłkami robić z nadzieją, że zje wtedy więcej ale gdzie tam