Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
mała mi gratulacje dla Łukaszka :-) :**** ciesze sie że i u Was tak dzielnie maluszek się spisuje
a jak tam u Was w nocy, macie pobudki? u nas dawno nie było, ale jak odstawiliśmy smoka to sie zaczęły, chociaż tej nocy była tylko jedna, ale widze, że ciężko jej na nowo wtedy usnąć..
a jak tam u Was w nocy, macie pobudki? u nas dawno nie było, ale jak odstawiliśmy smoka to sie zaczęły, chociaż tej nocy była tylko jedna, ale widze, że ciężko jej na nowo wtedy usnąć..
.Ja nawet juz tu nie piszę,by Was nie zanudzac,ale wesoło nie jest- tzn. jest w kratkę- raz pospi ładnie te 8 h powiedzmy bez przerwy,a w kolejną noc wydeptuję ścieżkę między moim łóżkiem,a łóżeczkiem...
-być może jest tak,że bez smoczka lepiej by spała,bo nie budziłaby się go poszukując,ale na razie wolę nie sprawdzać.
:-) z zebami u nas większych problemów nie ma, ale wiadomo, smok mógł jakoś w tym pomagać. póki co wybrałam sobie moment kiedy nic sie buziaku nie dzieje ;-)
;-)) że współczuję wam problemów z oduczaniem smokowania... ALE... mnie czeka oduczanie bujaczkowania