Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Trochę odbiegłyśmy od tematu ;-)
Ja zdecydowanie jestem gorsza Strip bo mój ogląda więcej niż 15 minut.
Tyle, że mój jest zdecydowanie bardziej energiczny i nie ma takiej opcji, żeby siedział na blacie w kuchni tak jak pisze Dawidowe. Po blacie to on co najwyżej mógłby pobiegać co jak wiadomo mogłoby się strasznie skończyć. Zresztą on na bank by włożył rękę do garnka. Nie no w ogóle jakbym miała go posadzić obok siebie robiąc obiad to najlepiej jakbym od razu pogotowie zawołała.
A co do spania to... Noc fatalna, moje dziecko oszalało![]()

)przygotowywałam obiad.Niestety,Tatuś tak rozpuścił córcię,że teraz nie ma o tym mowy- wrzask,jakby ją ze skóry obdzierali,dobijanie się do drzwi...musze ją wpuszczać do kuchni.Cóż...dostaje różne utensylia,nosi je,wkłada i wyjmuje z szafki (ma jedną "dozwoloną",gdzie nie mam niebezpiecznych rzeczy),ale na blacie bym jej nie odważyła się posadzić- już to widze,jak usiłuje mi nóż wyrwać czy wrzucić do garnka cały pojemnik z solą na przykład
.U nas taka opcja by nie przeszła.Ale i tak staram się powoli ją z powrotem przyzwyczajać do samotnego pobytu w pokoju."Nie chwalęcy się" ,potrafię bardzo szybko ogarnąć się z obiadem,ale jednak trochę czasu zawsze to zajmie.Niestety,wczoraj taka próba zostawienia jej samej skończyła się dla mnie awaryjnym dokładnym myciem podłogi w pokoju,bo wspięła się po paczce pieluch do półki ,dorwała oliwkę,no i...możecie sobie dopowiedzec,co było dalej