reklama

Sen maluszkow

U Nas różnie bywa, w kratkę zwykle jak jedną prześpi całą bez pobudki to drugą budzi się co rusz i ani tego nie przewidzisz ani tego nie zatrzymasz, trzeba się z tym pogodzić że tak jest, i mieć nadzieję że będzie lepiej :-)

reklama
renata - ja daje mleko sporadycznie w nocy, raczej tylko, jak ida zeby i czasem nad ranem. Ale generalnie coraz czesciej Pawel spi bez mleka do rana, do wlasciwego obudzenia. Faktycznie mozesz probowac rozcienczac, albo jeszcze poczekac...Trzymam kciuki!
kania - my mamy teraz spokojniejszy czas, ale jak ida zeby, to jest dokladnie, jak w Twoim opisie...Trzymajcie sie!

Musze to tutaj napisać bo to aż nieprawdopodobne dla mnie!!! Patryk wczoraj w ciągu dnia spał na jednej drzemce aż ... 3 godziny :szok::-):rofl2::-D
i wiecie że to jest pierwszy raz, kiedy ja z nim siedze w domu. Do tej pory tylko słyszałam że on tak potrafi, od teściowej, od mojego taty, od męża a nawet od pań w złobku że spał np 2,5 godziny ale mamusi nigdy nie dał takiego popisu, o nie :no: a przecież ja z nim prawie cały rok siedziałam dzień w dzień :dry::happy2: No i się doczekałam, co prawda już po godzinie byłam w pełnej gotowości i myślałam że zaraz się obudzi, więc nawet nie odpoczełam bo cały czas coś robiłam, sprzątałam z myślą że zaraz wstanie a tu taki suprajs :-) Normalnie musiałam się pochwalić bo dla mnie to jak święto ;-)

alicja, dzięki :-) chociaż wiem że to był raczej wyjątek od reguły ;-) A generalnie spanie u nas wygląda tak jak u was :tak: Patryk idzie spać w okolicach 20 lub chwilke po i budzi się na ogół ok 6-6:30, chociaż zdarzają się i nieludzkie pory jak 5 czy 5:30, ale i pare razy wstał o 7 co już była dla nas jak raj :rofl2:

reklama
ones, nie licze na to, zresztą już tego nie powtórzył ;-) Ja uwielbiam te poranki kiedy mąż mi opowiada o pobudkach Patryka, a ja spie wtedy snem kamiennym :-) Ty teraz na stałe powinnas przeniesc sie do salonu :-pchociaż ideałem byłoby gdyby nasze dzieciaczki wcale sie nie budziły :tak::sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry