reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sen maluszkow

reklama
Onesmile strasznie współczuję! :-(

U nas dzisiaj była pobudka ok.2, ale położyłam się z nim i od razu usnął i spaliśmy do 6.

Onesmile- współczuję, a bardziej wiem co czujesz, bo ja mam to samo, jednego dnia śpi i się budzi co 2 godziny od mojego snu liczę, a innego co godzinę i już myślę, że może łóżeczko mu nie pasuje, albo nie w tym miejscu stoi. Bo jakoś zębów u niego nie widzę, a jeść nie szuka, je raz nad ranem butlę. Młoda mi się tak nie budziła, dwa razy na butlę, bo ona jadła jeszcze w nocy długo.

Dziś nocka znów rzędu hardcorowych, nie spaliśmy od 1 do 3.30 zasnęła przed 4 u Nas w łóżku do 5.20...
:-( budzenie się, płacz, gadanie i tak w kółko.

Kania ones współczuje bardzo!u nas poprzednia noc była straszna budził sie Kubuś co 20 min przez cała noc z wielkim płaczem o 5 Niebylo juz mowy zeby poszedł spać nie spalam wogole rano poszłam do pracy przez dzień spał raptem 20 min ale zwalam to na chorobę albo na to ze wyszła mu 5 a ma tylko jedynki i dwójki dzisiaj juz było dobrze

do nie znających przyczyny nocnych atrakcji i ja się dopisuję:-(praktycznie jedna noc w tym tygodniu była ok, a tak to pół nocy na bujaku... budzi się z rykiem ok. 3 i tylko "uju" pomaga:eek:ja już naprawdę nie wiem czy coś ją boli, czy nie pasuje, czy złe sny, czy itp itd... jak dostała nurofen na noc za pierwszym razem - przespała całą noc (właśnie to była ta jedna w tym tyg), ale drugiej nocy już tylko do 3 spała mimo syropku:confused2:
czy jak waszym dzieciaczkom zębole wyłaziły to też syrop rady nie dawał czasem???
ja już pomysłów nie mam jak jej pomóc przesypiać noce...

reklama
Ida u Nas syropy rzadko wchodziły w grę, ja podawałam czopka ale nie zawsze działał, w tym sensie że nawet po zapodaniu nocka była do bani.

Do góry