Milkshake
mama Olka
oj tu plotek i rad pod dostatkiem.
Więc witam yummymummy!!
Olek śpi w ciągu dnia ok 2 godziny. Jedna drzemka do południa, druga po spacerze.
W nocy śpi nawet dobrze (oprócz ostatnich ekscesów
) zasypia o 21 i śpi do 9. O 3 cycusie. Ale jak mówie ostatnio to mam wrażenie, że nie śpi w nocy tylko drzemie i co chwile się wierci... 
Więc witam yummymummy!!
Olek śpi w ciągu dnia ok 2 godziny. Jedna drzemka do południa, druga po spacerze.
W nocy śpi nawet dobrze (oprócz ostatnich ekscesów
) zasypia o 21 i śpi do 9. O 3 cycusie. Ale jak mówie ostatnio to mam wrażenie, że nie śpi w nocy tylko drzemie i co chwile się wierci... 
Położyłam Agatke do łóżeczka jak nie była jeszcze bardzo zmęczona. Siedziałam przy łóżeczku i oczom własnym nie wierzyłam co robi moje dziecko. Wymachiwala rękami, nogami, robiła mostki, przkręcała się, kopała, gadała, śmiała - jakby ją ktoś nakręcił. Po godzinie wyszłam z pokoju, bo juz nie miałam siły tam siedzieć i oglądać tego przedstawienia. Ale wtedy Agatka zaczela płakać, więc wróciłam, nachyliłam się nad nią, pocałowałam w czółko, zaczęlam głaskac. Ona wtedy tak mocno złapała moją rekę i przycisnęła do swojej buzi, oczka miała zamknięte, ale widziałam, ze brakuje jej przytulenia. Tak mi było przykro, aż płakać mi się chciało ja na to patrzyłam, bo Agatka już z zamkniętymi oczkami rzucała się jak w konwulsjach. Mój mąż powiedział, ze wyglądała jak mały narkoman na detoxie :-(