MagdaAna
Początkująca w BB
Ostatnio "chodzi" za mną imię Serafin  na plus - świetny patron, św. Serafin z Sarowa (nie bez znaczenia dla nas), pozytywne skojarzenia z moim najlepszym przyjacielem, oryginalność i biblijne pochodzenie
 na plus - świetny patron, św. Serafin z Sarowa (nie bez znaczenia dla nas), pozytywne skojarzenia z moim najlepszym przyjacielem, oryginalność i biblijne pochodzenie  nie mam tylko kompletnie pomysłu na ładne zdrobnienia... No i odbiór wśród rówieśników może być różny... A może jako alternatywę znaleźć nieco bardziej "typowe" drugie imię? Tylko jakie by pasowało? Nazwisko długie i na -icz. Jak na razie to rozważania na... Kiedyś tam
 nie mam tylko kompletnie pomysłu na ładne zdrobnienia... No i odbiór wśród rówieśników może być różny... A może jako alternatywę znaleźć nieco bardziej "typowe" drugie imię? Tylko jakie by pasowało? Nazwisko długie i na -icz. Jak na razie to rozważania na... Kiedyś tam  bo dla drugiego malucha stanęło póki co na Samuelu, chyba że jeszcze mi się odmieni
 bo dla drugiego malucha stanęło póki co na Samuelu, chyba że jeszcze mi się odmieni  ale Serafinem jestem zachwycona!
 ale Serafinem jestem zachwycona!

nie mam tylko kompletnie pomysłu na ładne zdrobnienia... No i odbiór wśród rówieśników może być różny... A może jako alternatywę znaleźć nieco bardziej "typowe" drugie imię? Tylko jakie by pasowało? Nazwisko długie i na -icz. Jak na razie to rozważania na... Kiedyś tam
 nie mam tylko kompletnie pomysłu na ładne zdrobnienia... No i odbiór wśród rówieśników może być różny... A może jako alternatywę znaleźć nieco bardziej "typowe" drugie imię? Tylko jakie by pasowało? Nazwisko długie i na -icz. Jak na razie to rozważania na... Kiedyś tam  ale Serafinem jestem zachwycona!
 ale Serafinem jestem zachwycona! 

Ostatnio w rodzince urodziła nam się Kornelia i babcia twierdzi, ze nijak to wołać, bo trudne imię. Także przemyślcie sprawę co do zdrobnień
 Ostatnio w rodzince urodziła nam się Kornelia i babcia twierdzi, ze nijak to wołać, bo trudne imię. Także przemyślcie sprawę co do zdrobnień